A párom gyermekét hogy viseljen el?
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni hogy tudnám elfogadni a párom gyermekét mikor megismertem egy éves volt most 3 és fél nagyon pimasz mindig azon töri a fejét hogy idegesítsen a közös hazánkból elzavar hogy én nem lehetek ott ha ő ott van. Fogdossa a frissen festett falat ha az apja lel mellém rögtön nyafog direkt elesik hogy nehogy hozzám szóljon az anyukájàval nincs egy hétvégén sem vagy nálunk van vagy a nagyszüleivel sőt még hétköznap 2 nap is. Ha lenne egy kis időnk hogy együtt tudjunk lenni akkor sem tud az anyukája rá vigyázni mert el kell hoznia. Soha nem tudja azt mondani hogy most együtt leszünk 2 en màr most ezt nem olyan könnyű megoldási mert van egy 10 hónapos kisbabák. Azt mondja hogy őt nem szereti az apja mert amikor a nagyszülők van nincs ott vele hanem inkább velünk van itthon. Egy 3 éves gyereknek hogy jut ilyen az eszébe? A közös gyermekünkkel a nagyszülők nem foglalkoznak 6 szőr làttàk 10 hónap alat. Mit tegyek hogy javuljon a gyermekkel a helyzet mert màr olyan szinten vagyok hogy elvàlok.
Aha, persze. És annak mi oka van, hogy a férjed anyja utál téged, nem szereti a gyereketek, és megpróbál téged kiutálni akár a gyereken keresztül is?
Még csak egy éves volt a nagyobb gyerek, de apuci már új nő után nézett. (Jajj, hát biztosan kizárólag az exe a hibás...Tudjuk, tudjuk...) Most még csak 10 hónapos a közös gyerek, de a ti házasságotok már romokban.
Van egy olyan tippem, hogy miattad váltak, azért van minden családtag ellened.
Én is ilyen helyzetben voltam, mint az a gyerek. Apukám új felesége tette tönkre az életemet, mai napig hányingerem van ha hozzájuk kell mennem, vagy ha az utcán sétálva meglátom azt a nőt, pedig mivel már felnőttem, ha akarna se tudna mivel bántani...
Amit tudok neked tanácsolni, hogy te is foglalkozz néha a gyerekkel (nem nevelned kell, csak jóba lenni vele), főleg ha már nagyobbacska lesz... Ha elkezded szapulni, akkor egy gyerek (pláne ha már kamasz) SOHA nem fogja megtenni az első lépéseket a béke felé, sőt vissza is adja neked. Ha már belekerültél egy ilyen helyzetbe, te vagy a felnőtt, és hosszú távú befektetés, ha lenyelsz pár békát. Nem kell versengeni a férjed kegyeiért, a te gyerekedet se kell versengtetni a férjed gyerekével, csak legyetek meg szeretetben... Ha a férjed gyerekével elmérgesedik a viszony, az senkinek se jó, de leginkább a férjeddel szúrsz ki...
Ennyi idősen meg minden gyerek az úgynevezett "dac korszakban" van. Ilyenkor minden gyerek így viselkedik, és az a minimum hogy összefogdossa a frissen festett falat. Én 3 évesen anyukámnak egész nap hisztiztem hogy állítsa már végre el a szelet. Az unokahúgom meg amikor senki nem figyelt mindig felpattant, és kiborította a cserepes virágokat, naponta többször is.
Engem nagyon érdekelne, hogyne ezek mit jelentenek :
"nagynagyarányú hagya" illetve "csak a telefon kijárat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!