Segítséget szeretnék kérni hogy tudnám elfogadni a párom gyermekét mikor megismertem egy éves volt most 3 és fél nagyon pimasz mindig azon töri a fejét hogy idegesítsen a közös hazánkból elzavar hogy én nem lehetek ott ha ő ott van. Fogdossa a frissen festett falat ha az apja lel mellém rögtön nyafog direkt elesik hogy nehogy hozzám szóljon az anyukájàval nincs egy hétvégén sem vagy nálunk van vagy a nagyszüleivel sőt még hétköznap 2 nap is. Ha lenne egy kis időnk hogy együtt tudjunk lenni akkor sem tud az anyukája rá vigyázni mert el kell hoznia. Soha nem tudja azt mondani hogy most együtt leszünk 2 en màr most ezt nem olyan könnyű megoldási mert van egy 10 hónapos kisbabák. Azt mondja hogy őt nem szereti az apja mert amikor a nagyszülők van nincs ott vele hanem inkább velünk van itthon. Egy 3 éves gyereknek hogy jut ilyen az eszébe? A közös gyermekünkkel a nagyszülők nem foglalkoznak 6 szőr làttàk 10 hónap alat. Mit tegyek hogy javuljon a gyermekkel a helyzet mert màr olyan szinten vagyok hogy elvàlok.
Tudja az ember, hogy milyen hárpiát vett el? Szegény gyerekek. :( Gazdag a hapsi, mi?
2017. aug. 30. 06:07
2/51 A kérdező kommentje:
Nem egyàtalàn nem az sőt nekem több van mint neki.
2017. aug. 30. 06:15
3/51 Andizsuzsi válasza:
Nem értem a szituációt. Kéthetente hétvégén nálatok van a férjed előző kapcsolatából született gyereke és emiatt nincs időtök a férjeddel együtt lenni?
2017. aug. 30. 06:15
4/51 A kérdező kommentje:
Nem minden hétvégén itt van csak vasárnap vagy szombaton kéthetente meglàtogatja a párom szüleit ès hétköznap is 2 délután itt van. Amikor a szüleim vigyáznak a fiúknkra hogy együtt legyünk pont akkor el kell hozzá. De nem ez a lényeg hanem hogy lehet ezt elviselni a viselkedését látom a szemében a gonoszságot és aki nem volt ilyen helyzetben ne ítélet el én nem nevelem egy készen kapott gyermek a párom ha ràszól zsarolta hogy utálja soha többet nem jön ide és azonnal megy a mamàjàhoz nevelni így nem lehet.
2017. aug. 30. 06:27
5/51 Andizsuzsi válasza:
Miért nem neveli a férjed? Egy 3 éves gyerek nem gonosz. Az pedig, hogy azt az időt, amikor az apjánál van az apjával akarja tölteni, teljesen normális. Te itt hisztizel miatta, de abba belegondoltál már, hogy neki az apjából csak heti pár nap jut? Az, hogy amikor ott van akkor vele foglalkozzon az apja, természetes igény a részéről. Azokon a napokon szervezzetek külön programot, amikor a nincs nálatok. Természetesen mindent nem kell neki megengedni, ott az apja, nevelje. De azt ne felejtsd, hogy te választottad az ő apját és vele őt,nem fordítva.
2017. aug. 30. 06:40
6/51 anonim válasza:
Igy hogy me fúrd. Undorito pitsa vagy.
Az a gyerek a férjedé... nem kell széttenni a lábad elvált embernek, ha nem felel meg a "hozadéka", pont.
A gyerek vele jár, ez nem esett le, és elég szomorú h csak hétvégén láthatja az apját...
2017. aug. 30. 06:59
7/51 anonim válasza:
Nézd, ha egy éves kora óta heti 4 napot van veletek, akkormepp elég idő lett volna rá, hogy megkedveltesd magad vele. A hiba a te keszulekedben van
2017. aug. 30. 07:39
8/51 A kérdező kommentje:
Nehéz ha az anyós ellenem hangolja meg a testvére ellen miattunk nem alszik ott a mamàjànak az apja miattunk nincs ott vele mindig milyen nagymama az aki azt mondja nem lehet közös gyereketek mert akkor nem töltesz minden délutánt itthon velünk ès nem alszol itt mert elköltözöl,? Még ott laktunk semmi baj nem volt
2017. aug. 30. 07:48
9/51 anonim válasza:
Egy csecsemőt megis hogy lehet barki ellen is hangolni? ???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!