Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom gyermekét hogy viselje...

A párom gyermekét hogy viseljen el?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni hogy tudnám elfogadni a párom gyermekét mikor megismertem egy éves volt most 3 és fél nagyon pimasz mindig azon töri a fejét hogy idegesítsen a közös hazánkból elzavar hogy én nem lehetek ott ha ő ott van. Fogdossa a frissen festett falat ha az apja lel mellém rögtön nyafog direkt elesik hogy nehogy hozzám szóljon az anyukájàval nincs egy hétvégén sem vagy nálunk van vagy a nagyszüleivel sőt még hétköznap 2 nap is. Ha lenne egy kis időnk hogy együtt tudjunk lenni akkor sem tud az anyukája rá vigyázni mert el kell hoznia. Soha nem tudja azt mondani hogy most együtt leszünk 2 en màr most ezt nem olyan könnyű megoldási mert van egy 10 hónapos kisbabák. Azt mondja hogy őt nem szereti az apja mert amikor a nagyszülők van nincs ott vele hanem inkább velünk van itthon. Egy 3 éves gyereknek hogy jut ilyen az eszébe? A közös gyermekünkkel a nagyszülők nem foglalkoznak 6 szőr làttàk 10 hónap alat. Mit tegyek hogy javuljon a gyermekkel a helyzet mert màr olyan szinten vagyok hogy elvàlok.

2017. aug. 30. 05:50
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
87%

Meg lehetne neki tanítani, hogy nálatok ne csinálja ezeket, hogyha tevékenyen foglalkoznátok vele. Egy ekkora gyerek nem rossz, nem bunkó stb. Csak szeretethiánya van, nincs álandóság az életében és ráadásul érzi, hogy utálod.

Ezzel a viselkedéssel tudod mit fogsz elérni?

1: A gyerek továbbra is gyűlölni fog. Te is őt... Az apuka kereszttűzben lesz. Téged választ és nem akarja majd látni a gyerekét, aki elöbb volt, mint te. A gyerek apa nélkül nő fel és felnőttként is gyűlölni fog téged, emellett te leszel a felelős, amiért tönkre ment a gyerekkorát.

2: A gyerek továbbra is gyűlölni fog. Te is őt... Az apuka kereszttűzben lesz. Elhagy téged meg a gyerekedet (mert a fiad nem az övé, tehát a te logikád szerint idegen) és keres egy olyan nőt, aki hajlandó elfogadni a múltja minden hozadékával együtt.

Egyébként én is pokollá tettem volna minden mostohám életét, hogyha úgy viselkedtek volna, mint te. Szerencsére a szüleim normális emberek, akik olyan párokat választottak, akik szeretnek, így van két másik szülőm is.

U.i.: Én megnézetném magam a helyedben, hogy nem vagyok-e diszlexiás... komolyan olyan tüneteid vannak. (Ne fogd a telefonra... én is veszem a fáradságot arra, hogy kijavítsam a hibáimat)

2017. nov. 11. 07:31
 42/51 anonim ***** válasza:
65%
Úgy, hogy felnősz...! Én aztán pont nem vagyok egy “ősanya - a gyerek mindenekfelett a világ közepe”-típus, de a dumádtól hányingert kapok. Hogy beszélsz már szerencsétlenről? Gonosz, meg idegen (???), meg nem tudod szeretni... persze, hisz meg sem próbálod. Páran szépen leírták már a gyerek szemszögéből a helyzetet, nem ismételném őket, de ajánlom többszöri elolvasásra. A gyerek mindenhol le van tojva, sehol nem szeretik igazán, sehol nincs otthon, erre kapott egy gonosz mostohát is. Szerencsétlen figyelemre, szeretetre vágyik; rosszalkodik. Az, hogy nagymama megsimizi a buksiját, hogy “ugrálj csak sáros lábbal nyugodtan” miért a gyerek hibája? Hogy lehetsz ennyire korlátolt? Meg kell szépen mondani, hogy “nem, mama, az én házamban sem ugrálhat a gyerek sáros lábbal”, majd megfogni a kis kezét, és levetetni a cipőt. Írnék még többet is, de sajnos felesleges, mert nyilvánvaló, hogy te ezt a gyereket meg sem próbálod elfogadni, nemhogy szeretni. Igazán sajnálom szegényt...
2017. nov. 11. 09:39
 43/51 anonim ***** válasza:
22%

Igazából itt tényleg az egyetlen járható út, ha elválsz.

Semmilyen megoldásra nem hajlasz. Csak azt bizonygatod, hogy egy ilyen pici gyerek utálatos és rossz, mindenért ő a hibás. Így csak egyre elviselhetetlenebb lesz a helyzet.

Te nem vagy az a típus, aki csendben tűr a férje kedvéért.

Úgyhogy itt igazából csak az a kérdés, hogy mikor lesz ebből válás. És melyikőtök adja be. De hogy ti ketten nem maradtok együtt sokáig, az egész biztos.

2017. nov. 11. 09:52
 44/51 A kérdező kommentje:
Nem tűrök nem is fogok!!! Nem tudom elfogadni és rosszul esik hogy egy 8 hónapos semmit nem kap ő meg mindent. Az ő anya segge ki van nyalva mert tökéletes. Én puszilgatom a gyerekem és bolond vagyok. De az , hogy soha nincs a gyerekével egy egész nap együtt az a jó anya.
2017. nov. 11. 10:59
 45/51 anonim ***** válasza:
66%
Alakulunk... az “a gyerek a hibás mindenért”-től lassan eljutunk a valódi problémá(k)ig. Gondolom azt azért te is látod, hogy az utolsó kommenetben leírtakról mindenki tehet, csak az általad ok nélkül gyűlölt gyerek nem. Csak így tovább! De tényleg.
2017. nov. 11. 13:52
 46/51 anonim ***** válasza:
75%
A közös gyerek visszafelé halad az időben? Amikor kiirtad a kérdést 10 hónapos volt. November 5en majdnem egy éves volt, most meg már csak 8 hónapos. Engem érdekelne hogy csinálja, Szívesen fiatalodnek vissza.
2017. nov. 11. 13:57
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha Ennyire elviselhetetlen számodra ez az egész házasság, akkor lépj ki belőle.Itt senki sem oldja meg helyetted a problémát.Azt se értem minek szültél, hiszen mást se teszel, csak azzal a "nagyszerű" anyával versenyzel.Süt belőled az irigység.Amikor hozzámentél a párodhoz, tudtad mivel jár ez a házasság.Nem a gyereket kéne okolni mindenért.Rendben, nem tűrsz, nem is kell.Válj el sírás helyett.Téged nem fogadott be a család, az exet igen.Azt nem tudom mennyi erőfeszítést tettél azért, hogy megkedveljenek.Ahogyan itt írsz, azok alapján, semmit.

Ami biztos, egy sértődékeny, határozatlan nő vagy, aki a semmiért cserébe mindent elvár Körülötte mindenkitől.Azzal, hogy te is szültél, még nem fognak téged körbenyalni.Ne a másik nő életével foglalkozz, hanem a sajátodéval.Amennyiben nem tudsz alkalmazkodni, akkor irány a bíróság.Vond le a tanulságot, hogy nem gondoltad át, mibe keveredsz, és mennyire nem vagy alkalmas arra, hogy kezeld a helyzetet.

2017. nov. 11. 13:58
 48/51 A kérdező kommentje:
Nem kell vele versengeni mert nem az én köreimből való. Itt aki hibàs az a 2 szülő hogy nem neveli. Csak dobàljàk a nagymamàhoz mert férjem is besokall és inkàbb elviszi mint , hogy próbàlnà meg értetni vele mi nem helyes és miért okos a kisgyerek minden kisgyerek az úgy szívjàk magukba az informàciót mint a szivacs a vizet. De sajnos én kevés vagyok ha szépen elmondom neki meg is hallgassa de bejön az apja nem àll mellém és ő fölényben van mert nem sajàt gyerek.
2017. nov. 11. 14:21
 49/51 anonim ***** válasza:
56%
Megszakad a szívem ezért a kislányért. Milyen boldogtalan lehet. Senki sem szereti, sehol sem látják szívesen. Én szivesen örökbefogadnám, szeretném, törődnék vele, biztonságot nyujtanék neki ha nem külföldön élnénk. Nekünk is van két gyermekünk, egy 14 éves lány és egy 7 éves kisfiú. Fiatal vagyok még (35 éves), szivesen foglalkoznék még egy gyerekkel.
2017. nov. 11. 14:30
 50/51 A kérdező kommentje:
Jól làtod boldogtalan. De ez azért van mert szegény azt se tudja hovà viszik éppen. Pedig a mamàja a csillagokat lehozza neki. Deszerintem anya hiànya is van. Neked milyen lenne te csak hétköznap aludni mész haza, hétvégén soha. Van ott is tesója az meg mindig az anyàval van.
2017. nov. 11. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!