Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a szívemre hallgas...

Szerintetek a szívemre hallgassak vagy az eszemere? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2,5 éves kapcsolat, a párom 16 évvel idősebb nálam. Az utóbbi fél évben eltávolodtam tőle, mert nagyon megváltozott. Minden tekintetben. Mindenért engem hibáztat,Pl: hogy miattam veszekszünk. Folyton azt mondogatja, hogy megcsalom, sms-ben azt írja, hogy reméli a pasi akivel d.gok értékeli, hogy nem kell gumit húznia, mert a gyógyszert ő vette és ehhez hasonlók. Teszem hozzá nincs senkim.

Ma volt egy nagyon durva veszekedésünk. Anyukámmal dumáltam telefonon és mondtam neki, hogy kaptam a páromtól epret, mire anyu megkérdezte, hogy olyan mint amit 7végén vettünk? Mondom nem, ez kicsi. Kérdés: olyan amit tavaly hozott nekünk egy ismi? Mondom kb. az amit koktélba szoktunk rakni. De nálunk a koktél az csak egy becézése az eper shaknek (tej+eper). És ezen megsértődött, hogy én lefikáztam az epret amit vett. Hát köpni nyelni nem tudtam, hiszen semmi rosszat nem tettem.

Szóval megsértődött és dúlt-fúlt magát sajnáltatta, belőlem meg kirobbant az elmúlt időszak minden indulata és megtaláltam kérdezni, hogy az ő fájdalma miért előbbre valóbb mindig, mint az enyém. Válasz: nincs. Azon kezdett el sírni, hogy elcserélte egy munkatársával a szolgálatát (a srác kért 2000ft)és most ki kell fizetnie a pénzt. Mert elvileg úgy volt, hogy jön a tesóm ballagására, de mondtam neki, hogy azért hogy cenzúrázza a mondataimat, ne jöjjön.

Lefeküdt aludni, mikor felkelt hozzám vágott 300 ft-ot, mondván vhol 500 ftot kérnek egy óra netért, reméli elég lesz ez a pénz ahhoz, hogy használja a gépem.

Most jutottam el arra pontra, hogy nem akarok már megbocsátani. Jól teszem? Szeretem de nem úgy mint régen, mert nagyon megalázott többször is, de így mégsem akarom leélni az életem. 21 éves vagyok, nem szeretném ha egész életemben ez menne.

2010. máj. 25. 18:29
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Az a szerencse, hogy olyan szuleid vannak amilyenek, es vagy olyan karakteres, hogy ennyi ido alatt nem huzott le az o szintjere!

Siman fogsz talalni olyan pasit aki ertekel, es aki mellet vegre no lehetsz!

2010. máj. 25. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!