Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szívemre vagy az eszemre...

A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Ti hogy szoktátok? Kapcsolatról van szó.

Figyelt kérdés
Az élettársamal 4 éve vagyunk együtt, 7 hós a babánk. Az exével igencsak tartják a kapcsolatot,napi kapcsolatban vannak. Ez engem rettenetesen zavar, a viták 95% emiatt van. Szívem szerint vele maradnék, szeretem, de az esem azt mindja, h ne, eddig is hülyének nlzett, ezután is ez lesz. Vélemény??? Normális, egyáltalán, h ők még jóba vannak? Szerintem nagyon nem
2010. ápr. 27. 22:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt már egy ilyen kérdés itt régeben (nő részéről) és továbbra is azt mondom, hogy nem normális.

nyilván nem kell haragban lenni az exel, de ha ex akkor szakadjunk már el tőle és ne legyünk napi kapcsolatba vele, mert abból csak abaj van.

2010. ápr. 27. 22:55
 2/21 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem tudod elfogadni, hogy ők jóban vannak, akkor jobb mielőbb véget vetni ennek a kapcsolatnak, ugyanis sosem fogod "megszokni". Valószínű, hogy nekem sem menne.

Ami azt illeti, én is jóban vagyok az összes exemmel, de egyikkel sem tartom a kapcsolatot ilyen szinten. Max felületes (báj)csevegés, ha találkozunk.

2010. ápr. 27. 22:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A napi kapcsolat nem normális köztük (hacsak nincs közös vállalkozásuk). A nem rendszeres, néhai beszélgetésben nem látok semmi rosszat.
2010. ápr. 27. 22:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"A szíveddel gondolkodj, az eszeddel érezz." Valahol olvastam. Szerintem frappáns tanács, csak kicsit nehezen megvalósítható :)

Az hogy eddig is hülyének nézett, mit jelent? Megcsalt az exszel? Mert ha igen, kuka. Ha nem, akkor meg próbáld megfejteni, hogy mi az, ami ennyire az exhez köti. Mert ha még szerelmes belé... hát, akkor elég rossz helyzetben vagy. Mindenesetre, ha kisgyerek is van, már nem célszerű meggondolatlanul kiugrani egy kapcsolatból. Nem azt mondom, hogy mindenáron maradj vele, de gondold át alaposan a dolgokat, próbáld vele megbeszélni, és megfontoltan dönts, ne hirtelen felindulásból.

2010. ápr. 27. 23:12
 5/21 anonim ***** válasza:
34%

Én leginkább a baba szempontjából nézném ezt az egészet. Hiszen Ő az egyik legfontosabb. Mit fog Ő gondolni? Először majd nem érti, hogy apu miért van együt enyit "azzal" a nénivel. Aztén megkérdezi (Tőled), na tesék válszolj rá. =válaszoljatok). Sulis korában majd hazajön azzal, hogy: apa már megint azzal a ribivel van? Vagy: anyú! xy egy szerető? (én sem tudom, hogy honan szedik ez a sok sületlenséget). Ha nagyobb lesz akkor pedig már eléggé megfog orrolni az apjára, és nem fogja érteni, hogy te ezt miért is hagytad?

Nos szerintem ülj le vele beszélgetni. Akárhogy is nézzük ez az Ő műve. Senki sem kötelezte, hogy tartsa a kapcsolatot az exével. Én a helyedben leginkább rá haragudnék, másodsorban pedig magamra és/vagy az exére, és aztán az egész világra! :D

Ha túl nehéz a feje akkor meg hagyd a csába! Ha kínylódsz mellete akkor csak rosszat teszel mindenkinek. ha annyira vágyik az exe társasága után akkor tessék csak: menyen vissza hozzá! Az nem állapot, hogy veled mosatja a szenyesét, meg te főzöl rá. Miközben minden szabad percét a volt csajával tölti!

Szóval: ezt mindenképpen beszéljétek mag!!!

ui.: bocsi, ha kicsit "igerült" volt a válaszom, csak ma futottam bele egymás után 3 volt pasimba is! Ez kicsit kiborított... Bár jó a viszonyom mindegyikőjükkel...

2010. ápr. 27. 23:23
 6/21 anonim ***** válasza:
* ingerült
2010. ápr. 27. 23:24
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem normális dolog.Én úgy tartom,hogy lehet barátság egy előtte szerelmi kapcsolatból,de mindenképp a jelenlegi kapcsolatnak kell a legbizalmasabbnak lenni,mivel az elviekben barátság és szerelem is,ami nagyobb ragaszkodást hoz magával.ezzel az akarom mondani hogy a ti kapcsolatotok valószínű nem ad többet a párod számára mint az exével való elvileg baráti kapcsolata.Pontosan nem tudom milyen viszonyban vagytok a kapcsolatotokon belül a pároddal,így nem tudom hogy meg lehet-e vele osztani azt hogy szeretnél te is olyan bizalmas ragaszkodó barátságot kialakítani vele mint amit az exével folytat,csak azzal a plusszal,hogy te még szerelmes is vagy,és remélhetőleg ő is beléd.ha úgy érzed ezt nem tudod elérni nála,akkor el kell erősen gondolkodnod hogy érdemes-e kitenned a lelked érte,mert ha a rosszabbik helyzet áll fenn,akkor az extől megkap mindent ami egy olyan kapcsolathoz kell amit te szeretnél vele

Gondolkozz el rajta miért olyan fontos neki az exe,miért ragaszkodik hozzá még mindíg ennyire,és azt add meg neki te is,hátha csak egy kicsi de számára alapvető(lelki) szükségletről van szó.ha támadó,hisztis vagy az csak taszító és rontja a helyzetet,okosnak kell lenni.ne tőle várd el hogy elmondja mit hiányol a kapcsolatotokból,próbálj te rá jönni.Ha kell légy őszinte de ne úgy hogy a barátját vagy őt támadod,vádolod.Nyugodtan ülj le vele,mondd el mit érzel mi hiányzik számodra a kapcs.-otokból,esetleg ő miért hiányzik,mert ha te is megkapnál tőle mindent akkor ez nem zavarna annyira,mert bíznál benne.és talán ez a kulcsszó,a bizalom elérése a legfontosabb,de azt higgadtan ésőszintén,gondolkodva lehet,mégha sokszor az indukatok felül is akarnak kerekedni rajtunk.ahogy már írtam ha ezzel sem sikerül pozitív eredményt elérni,kérdőre kell vonni és ha kell végetvetni a kapcsolatotoknak.Ez elvileg hosszú játszma,ami próbára teszi az ember türelmét,de ha fontos számodra a párod akkor megérhet egy próbát.

sok sikert és kitartást akármi is lesz a vége,a baba miatt pedig ne aggódj,lehet ő apa attól hogy ti nem vagytok már együtt,mégha külön is nevelnétek

2010. ápr. 27. 23:40
 8/21 anonim ***** válasza:

A23:40-as vok

a lényeget kifelejtettem/:)/

ha megtudod adni neki amit az exe ad,plussz amit te is adsz neki,akkor elvileg az a kapcsolat szinte szükségtelen lesz,így az meglazul,a talik is ritkábbak lesznek.Ha ez nem jön be akkor az áll fennt,hogy az exét önmagáért szereti,és rá van szüksége,ő maga a "lelki szükséglet"és abból a képből jobb kilépni,mert az senkinek sem lesz jó ,főleg hosszú távon.

2010. ápr. 27. 23:59
 9/21 anonim ***** válasza:
minek szakítottak ha minden nap beszélnek?
2010. ápr. 28. 01:18
 10/21 anonim ***** válasza:

nem olvastam el a válaszokat,de elmondom az én rövid esetemet.Van egy fiam aki 6 éves volt amikor elváltam az apjától.Mivel nem haraggal,hanem barátként váltunk el,így utána is tartottuk a kapcsolatot.Később férjhez mentem,és a volt férjem is megnősült. Mind a négyen jóban vagyunk. Én kedvelem a volt férjem feleségét,é amikor a fiamat visszük hozzájuk mindig meghívnak minket egy ebédre vagy vacsorára.Általában hetente egyszer felhív a volt férjem,és szépen elbeszélgetünk,ha éppen nem érek rá,akkor a férjemmel dumálgat..Nincs vita,és igaz nem járunk össze,de inkább a barátág mint a harag..A fiamnak sem lenne jó ha minden nap szidnám az édesapját(akit nagyon szeret) vagy éppen fordítva amikor az apjával van ,akkor ő ócsárolna..Nincs ebben semmi rossz ha két ember barátsága megmaradt főleg ha jó ideig együtt éltek..

Egyébként jobb lenne az állandó gyűlölködés?

2010. ápr. 28. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!