Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szívemre vagy az eszemre...

A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Ti hogy szoktátok? Kapcsolatról van szó.

Figyelt kérdés
Az élettársamal 4 éve vagyunk együtt, 7 hós a babánk. Az exével igencsak tartják a kapcsolatot,napi kapcsolatban vannak. Ez engem rettenetesen zavar, a viták 95% emiatt van. Szívem szerint vele maradnék, szeretem, de az esem azt mindja, h ne, eddig is hülyének nlzett, ezután is ez lesz. Vélemény??? Normális, egyáltalán, h ők még jóba vannak? Szerintem nagyon nem
2010. ápr. 27. 22:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Van az ex-szel közös gyerek? Nem emiatt vannak állandó kapcsolatban?

Nem egészen normális, ha mindennap beszélnek, és nincs gyerek, de én emiatt nem lázadnék. Ha szereted, légy egy kicsit megértőbb. Persze ha megcsal vele, az más kérdés, de nem hiszem hogy ez lenne.

Az hogy jóban vannak szerintem normális. Azért mert két ember nem tud együtt élni, még nem kell utálniuk egymást. Én is jóban vagyok a volt férjemmel, sőt mivel egyedül van, és beteg elég sokat segitetk is neki. Ezt a mostani párom nem bánja, sőt ha kell ő is támogat ebben.

2010. ápr. 28. 06:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Csak azóta tartják a kapcsolatot,amióta megszületett a babád? Ha már előtte is,akkor miért szültél egy gyereket egy nem igazán jó kapcsolatba? Legalább most próbálj a baba érdekében felelősen viselkedni !
2010. ápr. 28. 07:48
 13/21 anonim ***** válasza:

Sztem próbálj meg barátsággal fordulni az ex felé. Hívd meg hozzátok, beszélgess vele. Amikor ott van figyelj, te pedig mutogasd bőszen a gyereket és csak pozitívumokat említs!Legyél bájos, meg kedves. Észre kell, hogy vegye, nem tehet tönkre egy családot!

KI TUDJA AZ IS LEHET, HOGY TÉNYLEG BARÁTOK LESZTEK.:)

2010. ápr. 28. 07:58
 14/21 anonim ***** válasza:

ez biztosan nem normális. Én azért megkérdezném, ha mindennap az exével beszélget, akkor én minek vagyok? Sürgősen lépjél, beszélgess mindenképpen a pároddal, igaz már ott a gyerek ilyenkor nem szabad már könnyen kiugrani egy kapcsolatból, de ha ez hosszabb távon így marad, az senkinek sem lesz jó, még a gyereknek sem, ha ebből napi szinten viták vannak. ok, hogy valaki jóban van az exével, de nem dumálnak mindennap telefonon. Azért ennek is van határa, csak a lényeg, hogy ne kiabálj, higgadtnak kell maradnod, ez nehéz, de haraggal sokra ilyenkor nem megy az ember. ha nem változtat, és látja hogy ez neked menniyre fáj, akkor elgondolkodnék, hogy ki is érdekli igazán, a jelenlegi családi béke, vagy a telefonos ex.

Sok sikert

2010. ápr. 28. 08:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Engem is érdekelne, hogy ha eddig is ilyen volt a kapcsolatotok akkor miért vállaltál gyermeket? Talán arra kellett neked a kicsi, hogy MEGVÁLTOZTASD? Mert akkor vagy nagyon-nagyon fiatal vagy , vagy teljesen infantilis, önző, felelőtlen vki. Na nem bántani akarlak, hiszen ha 7 hónapos a picid akkor bizonyára érzelmileg, lelkileg ki vagy a hormonális változásoktól. Tehát nézzük inkább innen a kérdést. Nem lehet, hogy most "csak" túlzott érzékenységgel reagálsz le doglokat? Próbáld kitörölni a tudatodból az exet. Lehet, hogy olyan hosszútávú kapcsoalt van mögöttük, ami barátsággá nőtte ki magát. Egy biztos, sértődéssel, féltékenykedéssel, veszekedéssel, csak azt éred el, hogy egyedül maradsz a babával. Próbáld megfejteni mi lehet az egész mögött. Ne veszekedj! Beszélgess! Feltételezem a Párodnak Te is és a közös gyermeketek is nagyon fontos. Ha nem akkor meg mind11111 h. van-e ex v.nincs.Ne indulatból cselekedj!Különben árnyalhatnád, h. mit jelent h.eddig is hülyének nézett?
2010. ápr. 28. 08:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Engem is az gondolkoztat el, hogy tőle, van-e gyereke? Mert akkor más a helyzet.

Akkor természetes lehet, hogy a gyerek miatt rendszeresen tartják a kapcsolatot. A gyerek érdekébe ez fontos.

2010. ápr. 28. 08:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Miért vállalt gyermeket?! Te úristen ! Tényleg azt hiszitek, hogy minden olyan tökéletes életet él mint ti?? Azért vállalt mert akartak..!!

Szerintem pedig nincs amiért veszekedjetek minden nap miatta!! Ha volna valami köztük akkor nem szakitottak volna annak idején.

Én azt tanácsolnám, h probáljatok össze haverkodni, hogyh a a férjed jól egyezik vele akkor csupán csak jó haverok is lehetnek.

2010. ápr. 28. 08:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem van egy volt barátom, akivel szintén elég szoros a kapcsolat, majdnem napi szinten beszélünk, és nincs köztünk semmi. Van élettársa, nekem meg pasijaim. És sose akartuk visszacsinálni. olyan mintha a bátyám lenne. Szóval van ilyen. A kérdésben szereplő férfi nem tudom hogy viszonyul a dolgokhoz.
2010. ápr. 28. 09:25
 19/21 anonim ***** válasza:
szerintem csak féltékeny vagy ;)
2010. ápr. 28. 09:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Vagy mondjuk meg az is ok lehet, ha a kapcsolatuk előtt is jó barátok voltak, mondjuk már gyerekkori barátság, de egyszer úgy gondolták, biztos nagyon jó lenne együtt, de rájöttek, hogy ez mégiscsak nem több a barátságnál, amit egymás iránt éreznek. És a kapcsolat miatt, esetleg a régi gyerekkori kapcsolat nem szakadt meg.

De ez csak találgatás.

Beszéld meg inkább vele.

2010. ápr. 29. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!