Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a kapcsola...

Mit gondoltok erről a kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés kapcsán jutott eszembe erre a két tényezőre bontani a kapcsolatunkat.

3.5 éve vagyunk együtt, és ha lehet így fogalmazni 60-65% szeretet és 35-40% megszokás a kapcsolatunk összetétele (most csak erre a két tényezőre szűkítettem, és ez is képletes). Nagyon szeretem, és ő is, szóval maga a szeretet az 100%-os, viszont úgy érzem, hogy nagy a megszokás is, amit részemről nem bánok...

Mit gondoltok erről a kapcsolatról? Mit tanácsoltok?

2011. júl. 3. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem gondolok, semmit sem tanàcsolok, ha ti igy jól érzitek magatokat, akkor sok boldogsàgot.
2011. júl. 3. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen normális!
2011. júl. 3. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt hogy becsüld meg,amid van. Nyilván a szerelem átalakul egy idő után de a szeretet megmarad és bizonyos dolgokkal simán lehet újra izgissé tenni. Ha egyébként jól megvagytok akk minden oké,tényleg mit nem adnék egy normálisan működő kapcsolatért, ahol nem aláz le a másik, nem hazudik, nem beszél ocsmányul velem...
2011. júl. 3. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi is a kérdés? Szerintem megerősítést vársz, hogy jó-e a kapcsolatotok. :)

Szerintem amíg szereted azt, amit a kettőtök szövetsége jelent, addig semmi ok az aggodalomra. Hidd el, mára egyre kevesebben mutatnak fel jól működő, stabil kapcsolatokat.

Kitartás a továbbiakban is, és sok boldogságot!

22N

2011. júl. 3. 22:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Arra próbáltam rákérdezni indirekten, hogy szerintetek nem sok az a megszokás arány? Nagyon szeretem, és ő is. Eszemben sincs kilépni a kapcsolatból, mert tényleg harmónikus és építő. Viszont ha magamba néztem rájöttem, hogy nagy részét teszi ki az egésznek a megszokás (részemről is, részéről talán méginkább). És ettől megriadtam. Ugye nem gond maga a megszokás?
2011. júl. 3. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Sosem lesz megszokásmentes kapcsolatod, ha erre gondolsz. Ahogy rendesen megismersz valakit és elmúlik az újdonség varázsa, máris észrevétlenül elkezd bekúszni a megszokás. Mi még csak 2,5 éve vagyunk, de a mi kapcsolatunkban is van már. Engem nem zavar, jó érzés, hogy valakire mindig számíthatok, mindig mellettem van.

Itt valaki írt nem rég olyat, hogy már nem is csókolóznak, eszükbe sem jut megfogni egymás kezét, meg ilyenek. Na, itt már túl sok a megszokás szerintem, de lehet, hogy valakinek még ez is simán belefér. (fiatalok voltak, esküvő előtt ráadásul)

2011. júl. 4. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi probléma nincs vele. Mindenkinek más a normális párkapcsolat. A mai világban, nagyon meg kell becsülni a rendes, szerető társat. Sokfélét hallani, hogy ilyen az ideális meg olyan az ideális, de ez teljesen egyénfüggő. Ha Te és a párod is jól érzitek magatokat így, akkor ez a lényeg és semmi baj nincs vele. Egyébként, azt megkérdezhetem, hogy mit értesz pontosan megszokás mellett? Pl. megszokott helyekre jártok, vagy megszokott programokat csináltok? Vagy egyszerűen "megszoktad" hogy ő van neked, tudod mik a rigolyái, szokásai, tudod hogy pl. hétvégén reggel 9 előtt nem lehet felkelteni? :)Csak mert pontosan nem tudom hovátenni a fogalmat.
2011. júl. 4. 08:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a megszokást nevezhetnénk úgy,hogy biztonság.Mennyivel szebben hangzik.Nagyon jó dolog az,hidd el.Erre már lehet alapozni és esetleg fel lehet dobni a kapcsolatot egy házassággal,egy kisbabával.Szóval szerintem lépjetek tovább.
2011. júl. 4. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Kicsit bizarr ez az arányítgatás dolog. Ha zavar a sok megszokás, változtass(atok) rajta! Ezen a részén igazán lehet...
2011. júl. 4. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!