Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a kapcsolatról?
Lehet a volt barátom is olvasni fogja, de nem zavar, érdekel az emberek véleménye erről a dologról. Igyekszem minél rövidebb lenni.
16-16 évesen összejöttünk, osztálytársak voltunk, első szerelem, első csók, első szex. Voltak kisebb nagyobb veszekedések. Eleinte igyekezett kisajátítani, elszakadtam a barátaimtól, majd én sajátítottam ki őt, hisz már senkim sem volt, neki pedig az egyre rosszabb lett és őszintén, nekem is. Próbálta/próbáltuk helyrehozni a dolgokat, de nem ment.
Elkezdődött szeptemberben az egyetemi élet, ugyanaz a suli, de másik szak és másik kollégium. A kollégiumba nagyon összebarátkozott egy nagyobb, már összeszokott társasággal és egy avató alkalmával megismerkedett egy lánnyal, aki ráébresztette, hogy annak ellenére, hogy szeret mással is tudja tök jól érezni magát,így elhagyott.
Akkori állítása szerint a lány nem tetszik neki, mint csaj és járni se járna vele. Azóta egy buliban vagy akár csak a szintükön összejönnek és csókolózgatnak, én ennyit tudok.
Mi szoktunk beszélni, hisz ezeket a dolgokat is azért tudom, de barátnőm szerint nem kellene vele találkoznom ezek után. Szerinte gyerekes kifogás, ezzel szakítani, aztán meg ezt csinálni.
Mit gondoltok?
Nem lehet, hogy csak félted őt, féltékeny vagy?:S
Ettől is hiheted, hogy érzel még valamit iránta.
Persze, féltékeny is vagyok, de nem emiatt érzem azt amit.
Nem korai még, hogy beficcenjen?
Ez csak uralkodási vágy és kishitűség.
Nem kell haragban lenni, de előre kell nézni és nem hátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!