Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szívemre vagy az eszemre...

A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Figyelt kérdés

szerelmes vagyok egy nálam 20évvel idősebb férfiba,másél éve már.

az eszem azt mondja,hogy el kell felejtenem,lehetelen,hogy ő is úgy érezne,gondolna rám,ahogy én ő rá

.lehetetlen az egész,mit szólnának az emeberek,lehet ennek jövője?

a szívem pedig azt sugja,hogy ő az a férfi akivel boldog lehetnék,és harcoljak érte,ne adjam fel.sokban hasonlítunk,tudom érzem,hogy kedvel.más férfi

nem is érdekel,vele alszom el,mindig ott van a gondolataim közt,ha már csak rá gondolok,vagy arra amiről beszéltünk utóljára akkor

már mosolygok.ha rosz kedvem van felvídít,ha roszat tett elenem,hibázott,akkor probálja felyrehozni,javítani a dolgokon,tetek

kel.nem szereti ha szomorú vagyok.

mit tegyek?

2011. máj. 5. 16:07
1 2
 1/16 tetris ***** válasza:
66%
Ha őt szereted, akkor mellette a helyed. A szivedre hallgass. Kit érdekel, mit mondanak mások? Úgy éld az életedet, ahogy neked a legjobb, és ne aszerint, hogy másoknak mi a véleménye. Te tudod a legjobban, hogy neked mi a jó. Ha ő számodra az igazi, akkor mással nem is lennél boldog.
2011. máj. 5. 16:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. máj. 5. 16:14
 3/16 anonim ***** válasza:
Korotok?
2011. máj. 5. 16:15
 4/16 A kérdező kommentje:
ma 16:09 hogy deítsem ki hogy mit érez írántam?
2011. máj. 5. 16:17
 5/16 Darcy01 ***** válasza:
Most baráti kapcsolatban vagytok?
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legfontosabb kerdes, hogy miert tartod lehetetlennek? Csak a kor miatt vagy hazas, gyerekei vannak? Mert ha igen, akkor persze, hogy ne menj bele, de ha facer, miert ne mukodhetne? En mindenkepp megprobalnam a helyedben, ha szabad a ferfi. Miert ne? Veszteni valod nincs. Ha jol kijottok, akkor van jovotok, ha meg nem illetek ossze, ki fog derulni es legalabb nem ugy fogod leelni az eletedet, hogy "mi lett volna, ha...".
 7/16 anonim ***** válasza:
A ferfi nem is tud rola hogy "szrelmes" vagy bele? Milyen kapcsolat van/ Barati, csaladi vagy a buszon latod mindig Ot. Szerintem nem szereted, hanem balvanyozod, ki tudja miert.
2011. máj. 5. 16:21
 8/16 A kérdező kommentje:
ma 16:17 nem házas,nincsen neki gyereke.de barátnője az van.
2011. máj. 5. 16:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem az derült ki a leirásodból, hogy nincs kapcsolat köztetek, és részedről ez a szerelem egyoldalú dolog. Attól hogy rád mosolyog, beszélget veled, stb. még nem biztos hogy érez is irántad valamit.

Ha ez igy van, akkor az eszedre hallgass, és felejtsd el. Vannak jól müködő kapcsolatok ekkora korkülönbséggel is, de a többsége sajnos válással végződik.

2011. máj. 5. 16:22
 10/16 A kérdező kommentje:
ő a főnököm.de nem a megszokott, főnök beoszott viszony a miénk,nincs meg az a távolság köztünk.
2011. máj. 5. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!