A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
szerelmes vagyok egy nálam 20évvel idősebb férfiba,másél éve már.
az eszem azt mondja,hogy el kell felejtenem,lehetelen,hogy ő is úgy érezne,gondolna rám,ahogy én ő rá
.lehetetlen az egész,mit szólnának az emeberek,lehet ennek jövője?
a szívem pedig azt sugja,hogy ő az a férfi akivel boldog lehetnék,és harcoljak érte,ne adjam fel.sokban hasonlítunk,tudom érzem,hogy kedvel.más férfi
nem is érdekel,vele alszom el,mindig ott van a gondolataim közt,ha már csak rá gondolok,vagy arra amiről beszéltünk utóljára akkor
már mosolygok.ha rosz kedvem van felvídít,ha roszat tett elenem,hibázott,akkor probálja felyrehozni,javítani a dolgokon,tetek
kel.nem szereti ha szomorú vagyok.
mit tegyek?
Nekem az derült ki a leirásodból, hogy nincs kapcsolat köztetek, és részedről ez a szerelem egyoldalú dolog. Attól hogy rád mosolyog, beszélget veled, stb. még nem biztos hogy érez is irántad valamit.
Ha ez igy van, akkor az eszedre hallgass, és felejtsd el. Vannak jól müködő kapcsolatok ekkora korkülönbséggel is, de a többsége sajnos válással végződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!