Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szívemre vagy az eszemre...

A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Figyelt kérdés

szerelmes vagyok egy nálam 20évvel idősebb férfiba,másél éve már.

az eszem azt mondja,hogy el kell felejtenem,lehetelen,hogy ő is úgy érezne,gondolna rám,ahogy én ő rá

.lehetetlen az egész,mit szólnának az emeberek,lehet ennek jövője?

a szívem pedig azt sugja,hogy ő az a férfi akivel boldog lehetnék,és harcoljak érte,ne adjam fel.sokban hasonlítunk,tudom érzem,hogy kedvel.más férfi

nem is érdekel,vele alszom el,mindig ott van a gondolataim közt,ha már csak rá gondolok,vagy arra amiről beszéltünk utóljára akkor

már mosolygok.ha rosz kedvem van felvídít,ha roszat tett elenem,hibázott,akkor probálja felyrehozni,javítani a dolgokon,tetek

kel.nem szereti ha szomorú vagyok.

mit tegyek?

2011. máj. 5. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka,hogy ekkora korkülönbséggel jó,tartós kapcsolat maradjon.

Ha te szeretsz bulizni pl. akkor már lehetnek ebből gondok. Neki más az értékrendje,mint egy fiatalnak.

Természetes,hogy figyelmes veled. 40 körül már értett férfi,nem kamasz, Hízeleg a hiúságának,hogy képes meghódítani egy fiatal nőt.

Gondolj arra,hogy te 50 évesen még csak középkorú nő leszel,ő viszont már 70 éves lesz. Te még szórakoznál,társaságba járnál,ő viszont már nem. Kevés férfi marad fiatalos 70 éves korában. A legtöbbnek komoly egészségügyi problémái vannak.

Azonkívül ekkora korkülönbségnél a férfiak többsége féltékeny is.

Okosabb a józan észre hallgatni,de nem mások kedvéért.

Ha a szívedre hallgatsz inkább,akkor számolj a kockázatokkal is.

2011. máj. 5. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha barátnője van,akkor felejtsd el! Ne rondíts bele mások kapcsolatába!
2011. máj. 5. 16:29
 13/16 A kérdező kommentje:
én szoktam,szórakozni discoba járni,utolsó.
2011. máj. 5. 16:30
 14/16 A kérdező kommentje:
jav. nem szoktam bulizni
2011. máj. 5. 16:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki, nincs kapcsolatotok, akkor hol itt a dilemma? Mit jelent "harcolni érte"? Felkínálod a testedet, vagy hogy gondolod? pff...
2011. máj. 5. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak a kérdésedet olvastam végig, de én az eszemre hallgatnék. Neked is ezt tanácsolom.

Az ilyen kapcsolatok ritkán végződnek jól, pláne ha az se biztos, hogy ugyanúgy érez irántad.

2011. máj. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!