Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a szívemre hallgas...

Szerintetek a szívemre hallgassak vagy az eszemere? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2,5 éves kapcsolat, a párom 16 évvel idősebb nálam. Az utóbbi fél évben eltávolodtam tőle, mert nagyon megváltozott. Minden tekintetben. Mindenért engem hibáztat,Pl: hogy miattam veszekszünk. Folyton azt mondogatja, hogy megcsalom, sms-ben azt írja, hogy reméli a pasi akivel d.gok értékeli, hogy nem kell gumit húznia, mert a gyógyszert ő vette és ehhez hasonlók. Teszem hozzá nincs senkim.

Ma volt egy nagyon durva veszekedésünk. Anyukámmal dumáltam telefonon és mondtam neki, hogy kaptam a páromtól epret, mire anyu megkérdezte, hogy olyan mint amit 7végén vettünk? Mondom nem, ez kicsi. Kérdés: olyan amit tavaly hozott nekünk egy ismi? Mondom kb. az amit koktélba szoktunk rakni. De nálunk a koktél az csak egy becézése az eper shaknek (tej+eper). És ezen megsértődött, hogy én lefikáztam az epret amit vett. Hát köpni nyelni nem tudtam, hiszen semmi rosszat nem tettem.

Szóval megsértődött és dúlt-fúlt magát sajnáltatta, belőlem meg kirobbant az elmúlt időszak minden indulata és megtaláltam kérdezni, hogy az ő fájdalma miért előbbre valóbb mindig, mint az enyém. Válasz: nincs. Azon kezdett el sírni, hogy elcserélte egy munkatársával a szolgálatát (a srác kért 2000ft)és most ki kell fizetnie a pénzt. Mert elvileg úgy volt, hogy jön a tesóm ballagására, de mondtam neki, hogy azért hogy cenzúrázza a mondataimat, ne jöjjön.

Lefeküdt aludni, mikor felkelt hozzám vágott 300 ft-ot, mondván vhol 500 ftot kérnek egy óra netért, reméli elég lesz ez a pénz ahhoz, hogy használja a gépem.

Most jutottam el arra pontra, hogy nem akarok már megbocsátani. Jól teszem? Szeretem de nem úgy mint régen, mert nagyon megalázott többször is, de így mégsem akarom leélni az életem. 21 éves vagyok, nem szeretném ha egész életemben ez menne.

2010. máj. 25. 18:29
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél, ne viszakozz, ha kívülálóként olvasnád amiket leírtál szemernyi kétséged sem lenne afelől, hogy nektek már nincs keresnivalótok egymás mellett! Ő nem tisztel, már ne haragudj, de konkrétan lek.rváz??? én ilyen sms után haza sem mentem volna hozzá! de okés, ez a te dolgod, eddig tűrtél, de ha már betelt a pohár, ne hagyd, hogy visszakönyörögje magát, hisz te maga is leírtad, nem ilyen életet akarsz!
2010. máj. 25. 18:36
 2/41 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is hagyd a francba a férfit. 1. egy tapló, 2. az sem elhanyagolható hogy rettent idős hozzád.
2010. máj. 25. 18:39
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem eddig hogy birtad.. en a helyedbe biztos kidobnam.
2010. máj. 25. 18:41
 4/41 anonim ***** válasza:
67%
21 évesen még élned kéne, nem egy hisztis vénemberrel bajlódni. Ennyi a véleményem.
2010. máj. 25. 18:42
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

ugyanazt mondhatom, mint az előttem szólók!!!!

lépj tovább!!

2010. máj. 25. 18:43
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Dobd! Mongggyyyooon leeeeeee!!!
2010. máj. 25. 18:44
 7/41 A kérdező kommentje:

Hát konkrétan ezt írta: 1. "jó utat ha már volt pénzed kifizetni..." mert a szüleim vállakozók és ez csípi a szemét. Ennek ellenére nem vágok fel a pénzre, megbecsülöm, dolgoztam, most tanulok. Az zavarja, hogy évente 2 hetet elmegyünk külfödre. De az, hogy évközben nem látom a szüleimet, mert még hétvégén is dolgoznak az nem zavarja.

2.sms: "Remélem ... értékeli h nem kell gumit húznia. 6 havi..." A k.rvát a szemembe mondta.

2010. máj. 25. 18:45
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Vénember egy 37 éves pasi? Nane... :) Ez vicc! Az én párom is 37 éves és egy nagyon jóképű, ápolt, kifejezetten jópasi. Biztos valami 12 éves gyerek írhat olyat, hogy egy 37 éves férfi az vénember.

Amúgy meg kíváncsi lennék a kérdező mit ért az alatt, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson?

Mit mond a szíved?

2010. máj. 25. 18:45
 9/41 anonim ***** válasza:
52%

Ez mind gyönyörű, de azért jó lenne tudni az előzményeket.

Neki is vannak sebei, és kérdés hogy ebből mit okoztál te?

Miért nem érzi, hogy te elég vagy neki, miért érzi azt, hogy fizetnie kell a netért. Könnyű úgy ítélkezni, hogy csak az egyik oldalt ismerjük. Én azt hiszem, el kell jutni idáig. Ha kisebbségi komplexusos, akkor azon nehezen de talán tudsz segíteni, de akkor megértem hogy a hajad égnek áll. Nem aláztad meg őt valamivel, egy másik sráccal nem flörtöltél? Lehet, hogy csak a kora miatt van kétségbeesve. Nekem is vannak hülye gondolataim, és csak akkor nyugszom meg, ha a párom ezredjére is elmondja, hogy szeret. Ha értékes emberről van szó, talán ennyit megér a dolog...

2010. máj. 25. 18:46
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A párod úgy viselkedik mint egy hisztis kisfiú. Óriási korkülönbség -a leírtak alapján- olyan mintha te lennél idősebb (felfogásban).

Az a leghelyesebb ha átgondolod mit is akarsz a kapcsolattól, mennyire tudod tolerálni a különbségeket.

Sok sikert!

2010. máj. 25. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!