Na most ilyenkor az eszemre hallgassak vagy a szívemre?
Szerintem igazad van.
És ha nem vágysz másra, felesleges is kipróbálnod mást. Csak azért, mert a többieknek nem működött az elsővel, neked még működhet, nem? :)
Én 20évesen jöttem össze az első barátommal. Mindenben ő volt az első nekem. Ha érezném (mint ahogy érzem is), hogy ő az, akire vártam, akkor nem dobnám el semmi pénzért csak azért, mert mások úgy váltogatják a partnerüket, mint a zoknijukat.
Ha ő olyan ember, akivel nem csak megszokásból vagy, nem az van, hogy elnézed a hibáit, amik később a felszínre jöhetnek mindent megmérgezve, ha mindketten komolyan gondoljátok, miért kellene máshol próbálkoznod? egyáltalán mit akarsz kipróbálni? A szerelmet? Miért, ő nem szeret úgy, ahogy szeretnéd? A szexet? Miért, vele nem jó? Mire van szükséged, amit ő nem ad meg.
Bár az már eleve jelzés értékű, ha megfordul a fejedben...
ne gondolj ilyesmire. én is 4 éve vagyok a párommal, nagyon nagyon szeretem. igaz, én 14 évesen jöttem össze vele. mi mindent kiélhettünk egymás mellett, és a szerelem bebizonyította hogy erősebb volt akármilyen vitás helyzetnél! :)
nagyon szeretjük egymást, átmentünk azon amin két kamasznak kell, és megmaradt minden.
hogy felnőttkorban így van-e? azt kötve hiszem. viszont abban hiszek, hogy működhet a dolog, és ha tényleg csak rá vágysz, akkor miért hagynád el most azért, mert mi van ha később megkívánsz mást? ez legyen a jövő gondja, ha előfordul.
18L
Nem fogja megbosszulni magát,de erre nincs garancia...
Szerintem nem baj az,ha az ember lányát, csak az nem ke.-te meg aki nem akarta...
Ha jó a pároddal ,örülj neki.Csak azért nem érdemes lefeküdni másokkal,hogy kipróbáld.Szerintem.
Én 43 vagyok,és a férjem vette el a szüzességemet.Azóta sem volt más,és nincs hiányérzetem, mert jó vele a szex,és szeretem.Előtte voltak fiúk,akik szerették volna,ha lefekszem velük, az egyiket én is nagyon szerettem-de mégse...Végül kiderült,hogy jobb is,mert csalódtam volna benne....
Néha elmerengek, milyen lett volna,de ennyi.Szerintem nem lett volna jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!