Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a szívemre hallgas...

Szerintetek a szívemre hallgassak vagy az eszemere? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2,5 éves kapcsolat, a párom 16 évvel idősebb nálam. Az utóbbi fél évben eltávolodtam tőle, mert nagyon megváltozott. Minden tekintetben. Mindenért engem hibáztat,Pl: hogy miattam veszekszünk. Folyton azt mondogatja, hogy megcsalom, sms-ben azt írja, hogy reméli a pasi akivel d.gok értékeli, hogy nem kell gumit húznia, mert a gyógyszert ő vette és ehhez hasonlók. Teszem hozzá nincs senkim.

Ma volt egy nagyon durva veszekedésünk. Anyukámmal dumáltam telefonon és mondtam neki, hogy kaptam a páromtól epret, mire anyu megkérdezte, hogy olyan mint amit 7végén vettünk? Mondom nem, ez kicsi. Kérdés: olyan amit tavaly hozott nekünk egy ismi? Mondom kb. az amit koktélba szoktunk rakni. De nálunk a koktél az csak egy becézése az eper shaknek (tej+eper). És ezen megsértődött, hogy én lefikáztam az epret amit vett. Hát köpni nyelni nem tudtam, hiszen semmi rosszat nem tettem.

Szóval megsértődött és dúlt-fúlt magát sajnáltatta, belőlem meg kirobbant az elmúlt időszak minden indulata és megtaláltam kérdezni, hogy az ő fájdalma miért előbbre valóbb mindig, mint az enyém. Válasz: nincs. Azon kezdett el sírni, hogy elcserélte egy munkatársával a szolgálatát (a srác kért 2000ft)és most ki kell fizetnie a pénzt. Mert elvileg úgy volt, hogy jön a tesóm ballagására, de mondtam neki, hogy azért hogy cenzúrázza a mondataimat, ne jöjjön.

Lefeküdt aludni, mikor felkelt hozzám vágott 300 ft-ot, mondván vhol 500 ftot kérnek egy óra netért, reméli elég lesz ez a pénz ahhoz, hogy használja a gépem.

Most jutottam el arra pontra, hogy nem akarok már megbocsátani. Jól teszem? Szeretem de nem úgy mint régen, mert nagyon megalázott többször is, de így mégsem akarom leélni az életem. 21 éves vagyok, nem szeretném ha egész életemben ez menne.

2010. máj. 25. 18:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell ennyivel idősebb pasival kezdeni... Bár ez a pasi életkortól függetlenül is egy tahó. Én azonnal otthagynám, mert aki képes pár szem eper miatt patáliát csapni, az nem százas. Nem illetek össze, eddig is csak szenvedtetek egymás mellett, a legjobb, ha útjára ereszted.
2010. máj. 25. 19:06
 22/41 anonim ***** válasza:
Ha úgy nézne ki a szóban forgó 'házsártos' pasi mint a Brad Pitt vagy Johnny Depp akkor lehet ezek után is megtartanám, de nem biztos.
2010. máj. 25. 19:09
 23/41 A kérdező kommentje:

Oké könnyű azt mondani, hogy nem szabad ilyen idős pasival kezdeni, igen elismerem baromi naiv voltam, hogy hittem a szép szavaknak, meg hasonlók. Teljesen korrekt az is, hogy nem ismerni a másik oldalt, szídhatom akármennyire és lehetek én is akár a gonosz, ugye ez innen nem derül ki. az a baj, hogy sokszor én is elhiszem amit mond, hogy gonosz vagyok, anyagias, beképzelt. De közben valahol meg érzem, hogy ez nem igaz, mert nem vagyok ilyen.

Azért hálásnak kell lennem ha kapok tőle egy szál rózsát, de hozzáteszi, hogy mennyibe került. Azért így elég nehéz örülni neki,nem? vagy tényleg én vagyok a rossz?

2010. máj. 25. 19:11
 24/41 A kérdező kommentje:
Nem Brad Pitt, csak néha jó a dumája, már akinek bejön a stílus. Én se vagyok egy Angie :) Na jó a szám igen. Ezért is megkaptam a magamét, mert fogytam és hogy anorexiás vagyok. Pedig ennék, de nem kívánok semmit. Alacsonyabb is nálam, tehát ha véletlenül felveszem a magasabb sarkú cipőmet már megkapom, hogy biztos másnak akarok tetszeni. De hát kosztümhöz vizsgára csak nem vehetek tornacipőt. Vagy igen?
2010. máj. 25. 19:14
 25/41 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen dobd a pasit. Majd ha hason csúszva jön vissza és tényleg megváltozik, akkor max elgondolkozol rajta, hogy visszafogadd-e. De remélem, hogy addigra találsz jobbat! Szerintem nem lehet nehéz.
2010. máj. 25. 19:17
 26/41 A kérdező kommentje:

Nem fog hason csúszni. Eddig 1* kért bocsánatot a 2,5 év alatt, de nem azért mert úgy gondolta hogy megnánott, hanem mert én mondtam, hogy ezért sztem bocsánatot kérne kérned. Mondta: bocs, de nem azért mert komolyan gondolom, hanem mert ezt kéred. Hát köszi :S

Nem lesz nehéz...hát nem tudom. Én nehezen tudok magamról véleményt mondani és nem látom magam szépnek

2010. máj. 25. 19:21
 27/41 anonim ***** válasza:

Azok után, amit mondasz,azonnal dobnám a pasit. Nekem ne úgy adjon valaki virágot, hogy közli, mennyibe került. Erősen kisebbségi komplexusa van, nemcsak a magassága, hanem az anyagi helyzete miatt. Ezt ő úgy kompenzálja, hogy téged hibáztat, amiért a szüleid tehetősek, illetve azért is, mert magasabb vagy nála. Hagyd ott, nem fog megváltozni!

Azt meg ne hidd el, hogy anyagias, meg ki tudja, még mi vagy: valójában ő az. Egy kis Napóleon-utánzat, aki kicsi, csúnya és szegény, ezzel pedig tisztában is van, és emiatt utálja a világot. Neked nem tiszted az, hogy elviseld a hülyeségeit. Aki egy nőt lek*rváz, mert magassarkút vesz fel, az nem komplett. Aki pár szem eper miatt hisztizik, szintén nem az. Aki sértettségében lefitymálja a jó szívvel adott ajándékodat, szintén az.

Szerintem teljesen felesleges tovább taglalni a dolgokat: itt szinte mindenki egyetért abban, hogy dobd a pasit.

2010. máj. 25. 19:26
 28/41 anonim ***** válasza:
Mármint szintén "nem" az...
2010. máj. 25. 19:27
 29/41 A kérdező kommentje:
Igazatok van, ezt kell tennem. Csináltam neki a munkába epret, megmostam lecsumáztam és beraktam dobozba, hogy elvigye erre közölte, hogy csináljak belőle koktélt, mert én csak azt bírom meginni. Csak legyek elég erős ahhoz hogy ha mégis sírni kezdene, akkor ne hagyjam magam befolyásolni. De ha sírni kezd, és én meg nemet mondok, akkor én vagyok a kőszívű?
2010. máj. 25. 19:36
 30/41 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem kár erőltetni ezt a kapcsolatot... 37 évesen nyilván nem öreg még, de azért valljuk be, nem is olyan fiatal, mint egy veled egykorú pasi. Tényleg úgy van, buliznod, kirándulnod kéne még, meg egyetemre/fősulira járnod, és gőzerővel azzal foglalkoznod, főleg, ha a szüleid tudnak mindebben anyagilag támogatni.

Másfelől, nekem az is furcsa, hogy te egy fityinget sem fogadtál el tőle, ellenben te többször is adtál neki "kölcsön". Lehet, hogy én vagyok maradi, de nálam alaphelyzet, hogy a barátom meghív, és ha vele vagyok, húsz forintot se költöttem még magamra, soha. Meg milyen az már, hogy egy 37 éves ember még a 21 éves barátnőjét sem képes eltartani?

Szerintem hagyd el... ha annyira intelligens, vagy értelmes lenne,a régi kapcsolatait nem vetítené ki rád. Ne bajlódj egy lelkileg sérült emberrel! Még nagyon fiatal vagy hozzá.

2010. máj. 25. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!