Hogyan bírjam ki a 25 éves lányom trehányságát és igénytelenségét, ha velem lakik és munkanélküli a diploma után? Hogyan küldhetem el itthonról?
Csatlakozom az előttem szólóhoz: mielőbbi infókat várunk. :) Örülök, hogy mertél lépni, de tartsd is magad az elhatározáshoz, látnia kell a lányodnak, hogy ez nem üres fenyegetés.
21L
Minden kedves biztató hozzászólónak üzenem: sikerült!
Elment dolgozni, olyan helyre, amire nem is gondolta, hogy felveszik. Távol is van tőlünk a munkahelye, úgyhogy egyedül kell boldogulnia.
Rengeteget kellett mondogatni neki, hogy menjen már, mindent megvontam tőle, ahogy mondtátok, a végén azt mondtam, ha a jövő hónapra már nem lesz elég pénze a költségeire itthon, akkor nem lesz mosás, étkezés.
Na ez hatott! Ekkor látta meg, hogy komolyan gondoltam. Köszönöm a segítségeteket, főleg 21/L-nek!
Köszi, hogy felhoztad ezt a régi kérdést, #66. Így majdnem 14 év távlatából de furcsa volt a saját kommentjeimet olvasni (én voltam a 21L). 😄
De még mindig egyetértek vele, amit leírtam.
😀
Benéztem a kérdező lányának az életkorát. Azt hittem ő volt 21 akkor. Jól eltelt az idő. A te bátyád össze szedte magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!