Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam ki a 25 éves...

Hogyan bírjam ki a 25 éves lányom trehányságát és igénytelenségét, ha velem lakik és munkanélküli a diploma után? Hogyan küldhetem el itthonról?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 16:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
és hova küldjem, ha albérletre sincs pénze?
2010. máj. 19. 16:29
 12/68 A kérdező kommentje:
még van egy kevés pénze a diákhitelből, haza nem ad semmit, mivel nem dolgozik.
2010. máj. 19. 16:30
 13/68 A kérdező kommentje:
gyűlöletesen kibírhatatlan már a helyzetem vele, hogyan szabadulhatok meg tőle?
2010. máj. 19. 16:33
 14/68 anonim ***** válasza:
87%

A bátyám ugyanilyen... szintén 25 éves, itthon döglik. olyan nagyra van a diplomájával, azt hiszi, ő a Világ Teljhatalmú ura; egész nap a gép előtt ül, engem lenéz, mert gyárban dolgozom, ahogy lenézi az apját is ugyanezért.

Azt vallja: "a kétkezi ember azért van, hogy eltartsa az értelmiségit" (ezt mondta szó szerint).

Munkát nem keres, azt hiszi, mivel ő az Isten, majd becsöngetnek hozzá és hajlongva kérik, hogy dolgozzon náluk. (tanári diplomája van)

Szerintem próbálj meg szankciókat bevezetni, hátha működik. Ha nem tud elhelyezkedni a diplomájával, ideiglenesen vállaljon ennél "alantasabb" munkát, mert a munka nem szégyen. A diplomás is elmegy gyárba melózni, ha nincs más.

21/L

2010. máj. 19. 16:33
 15/68 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes egy család vagytok ti is. :)
2010. máj. 19. 16:34
 16/68 anonim ***** válasza:
66%
Borzasztó amit csinál! Hogy hogy nem fogja fel, hogy ez igy nem mehet tovább? Hozd fel példának barátnőid, kollégáid, stb... hasonló korú gyerekeit. Pl. Lám Ágikának diplomája sincs, mégis milyen jól keres külföldön. Akarni kell kislányom, stb... Szerintem te is ludas vagy, biztos rosszul nevelted, már bocs.
2010. máj. 19. 16:34
 17/68 anonim ***** válasza:
89%

"és hova küldjem, ha albérletre sincs pénze?"

Dolgozni! nincs semmi munkalehetőség felétek? Ismerek olyan 18 éves lányt, aki az ország egyik feléből a másikba átment egy gyári meló kedvéért, úgyhogy a lányod se keresse a kifogásokat, Te pedig pláne ne vedd a védelmedbe saját magad előtt, mert még 40 évesen is el kell majd tartanod.

2010. máj. 19. 16:36
 18/68 A kérdező kommentje:
21/L-nek: köszi, de mit csináljak vele, azt hiszi, ő csak olyan munkára fog elmenni, ahova ő szeretne. mindig olyan állásinterjúkra megy, amik teljesen feleslegesek, csak azért, hogy előttünk mutassa, hogy ő munkát keres.
2010. máj. 19. 16:36
 19/68 A kérdező kommentje:
de hogyan vegyem rá, hogy akarjon dolgozni valahol is? csak itthon döglik, éjjel 4-ig szórakozik, nappal alszik.
2010. máj. 19. 16:37
 20/68 A kérdező kommentje:
de már nem bírok vele lakni, nem tudom elviselni tovább az életmódját, a durvaságát.
2010. máj. 19. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!