Hogyan bírjam ki a 25 éves lányom trehányságát és igénytelenségét, ha velem lakik és munkanélküli a diploma után? Hogyan küldhetem el itthonról?
A bátyám ugyanilyen... szintén 25 éves, itthon döglik. olyan nagyra van a diplomájával, azt hiszi, ő a Világ Teljhatalmú ura; egész nap a gép előtt ül, engem lenéz, mert gyárban dolgozom, ahogy lenézi az apját is ugyanezért.
Azt vallja: "a kétkezi ember azért van, hogy eltartsa az értelmiségit" (ezt mondta szó szerint).
Munkát nem keres, azt hiszi, mivel ő az Isten, majd becsöngetnek hozzá és hajlongva kérik, hogy dolgozzon náluk. (tanári diplomája van)
Szerintem próbálj meg szankciókat bevezetni, hátha működik. Ha nem tud elhelyezkedni a diplomájával, ideiglenesen vállaljon ennél "alantasabb" munkát, mert a munka nem szégyen. A diplomás is elmegy gyárba melózni, ha nincs más.
21/L
"és hova küldjem, ha albérletre sincs pénze?"
Dolgozni! nincs semmi munkalehetőség felétek? Ismerek olyan 18 éves lányt, aki az ország egyik feléből a másikba átment egy gyári meló kedvéért, úgyhogy a lányod se keresse a kifogásokat, Te pedig pláne ne vedd a védelmedbe saját magad előtt, mert még 40 évesen is el kell majd tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!