Miért ilyen gyerekes a mai tinédzser társadalom?
A mai 16-17-18 évesek (osztálytársak, évfolyamtársak, vagy akár egy ismerőssel is példálózhatnék) miért ennyire komolytalanok?
Oké, értem, hogy nem kell a komolyság megtestesült szobrának lenni még ilyen korban, de annyira zavaró tud lenni, hogy például órán feljön a szexualitás (esetleg magyaron), vagy meghallanak egy szót, röhögnek.
Jó..legyenek dilisek, egy bizonyos szintig. De az, hogy mindenen csak röhögnek az már túlzás.
Vagy ők a nagyon gyerekes, vagy én vagyok túl komoly felfogású? Félreértés ne essék. Imádok hülyéskedni, szünetbe, baráti társaságban, és ha olyan a szitu, akkor persze, röhögök én is. (néha abba sem bírom hagyni...:D)
Mit gondoltok erről? 16-L
Életkori sajátosság. A tinik ilyenek. Majd felnőnek. Én is voltam valaha vihogós kamasz, aztán tessék, mára már nem vihogok annyit.
23/L
Szerintem fulladj meg a karóban, amit lenyeltél, ha téged ennyire idegesítenek a kortársaid...
Szép napot! :)
Nem is értem miért 0%osak a válaszaid! :) Szép napot! :)
...
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én is tudok vicces lenni, tudok röhögni a hülyeségeken. Lehet, hogy koraérett vagyok, de azt gondolom, inkább ez, minthogy mindenen röhögjek..:)
A szexualitáshoz fel kell nőni.
Gyerekesek, mert még ha látják is a súlyát a szónak/fogalomnak, amin röhögcsélnek (teljesen mindegy, hogy az most mi), nem fogják fel :)
Én azzal értek egyet, aki azt mondta, hogy zavarban vannak. Az majd később jöhet, hogy éretlenek, ugyanis tizenévesen még persze hogy azok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!