Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha újra fiatal, tinédzser...

Ha újra fiatal, tinédzser lehetnél, miket csinálnál?

Figyelt kérdés

Ha megint fiatal lehetnél,miket csinál meg?Mi az ami kimaradt a tini korodból?

Igazából azért érdekel,mert én most vagyok fiatal(17 éves),és sokszor van hogy itthon ülök,és nem csinálok semmit se,és így telnek el az órák,napok.Persze járok szórakozni,meg barátokkal ide-oda,de úgy érzem ez kevés,és még többet kéne csavarognom,kihasználni a fiatalságom,és nem pedig elszalasztani azt:)

17/L

2011. jún. 20. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Mindent mertekkel, egyensulyozottan csinalj, es boldog leszel.
2011. jún. 20. 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Barbiznek : )))
2011. jún. 20. 14:30
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Valaszolva kerdesedre, nekem jobban jonne ugy hogy mit nem csinalnek, vagy mit nem csinalnek meg egyszer ha tini lennek.
2011. jún. 20. 14:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanulnék több nyelvet, jobban, hatékonyabban, szorgalmasabban
2011. jún. 20. 14:32
 5/14 anonim ***** válasza:
megtanulnék angolul...:(
2011. jún. 20. 14:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én fiatalként sokat csavarogtam,buliztam.

De ha újra fiatal lennék nem ezt csinálnám.Jobban mondva járnék én szórakozni,de nem ennyit.Inkább az életemet változtatnám meg. PL:

1.Sokkal többet tanulnék,(akkor nem érdekelt a suli,bár jó tanuló voltam,de nem volt célom)

2.Kiállnék a terveim mellett,és nem engedném,hogy apám döntse el hova menjek tovább tanulni(sajnos nyuszi módra tudomásul vettem apám döntését.Így ma van egy haszontalan halott szakmám,amit mindig is utáltam)

3.Nyelveket tanulnék (amikor én voltam fiatal nem volt internet,és ennyi lehetőség a nyelvtanulásra.Így nagyon sok lehetőség a sulin kívül is volt..De ha újra kezdhetném,a zsebpénzemet szótárakra költeném)

4.Eljárnék valami harcművészeti edzésre..VAgy valami jó sportra.

5.rengeteget túráznék,megismerném az országunkat.(Amióta külföldön élek,jöttem rá,hogy Magyarországnak a felét sem láttam,pedig gyönyörű ország)

6.Soha nem dohányoznék.(16 évesen rászoktam a cigire mert azt hittem ez a menő.Igaz már lassan 10 éve nem dohányzom,de sajnos az egészségemet tönkre tette.Pár éve a cigi miatt kínlódóm az asztmával.Soha nem gyújtottam volna rá,ha tudom,hogy 20 év múlva lesz meg ennek a következménye)

2011. jún. 20. 14:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanulnék, és nem járnék annyit buliba, mint ahogy azt tettem!
2011. jún. 20. 14:36
 8/14 anonim ***** válasza:

én meg olyan vagyok, aki tanult is, bulizgatott is szóval ez nekem okés, és emellett kicsit azt érzem hogy nem éltem igazán, 19 éves vagyok. de közben konkrétan nem tudnék olyat mondani hogy mit csinálnék máshogy. talán semmit, de nem bánnám meg, ha anno kicsit nagyszájúbb lettem volna, a véleményemet egyenesen kimondtam volna, (de nem erőszakos, durva) kicsit rámenősebb lennék. értsd: jobban barátkozok azokkal akik szimpatikusok, programokat szerveznék, többet lógtunk volna együtt, de persze értelmes intelligens dolgokra gondolok ilyenkor. hogy érezzem hogy az életem tartalmas.

meg szép lassan elkezdhettem volna főzni tanulni, hogy mostanra legyen már egy kis tudományom :)

emellett meg nem árt már most keresni a célodat hogy mi leszel ha nagy leszel, az a legrosszabb ha cél nélkül ülsz pár év múlva egy egyetem padjában csak mert valahova menned kellett továbbtanulni. (velem ez nem így van, de szerintem rengetek ember nem találja a helyét)

2011. jún. 20. 14:41
 9/14 anonim ***** válasza:

mit csinálnék: rászoktatnám magam a rendszeres túrázásra-mozgásra-sportolásra, megtanulnék kínaiul, többet foglalkoznék nagyszüleimmel-szüleimmel-testvéremmel, megtanulnék minél több programot használni a számítógépen, félretenném a ballagás-stb pénzt, minden lehetséges ingyenes képzésre-kurzusra-előadásra jelentkeznék, megtanulnék zongorázni vagy hegedülni

mit nem csinálnék: neki se fognék cigarettázni s a bulizásból is visszavennék

2011. jún. 20. 14:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit én tennék:

- sportolni kezdenék!

- többet járnék szórakozni!

- nyelveket tanulnék, művelném magam, és úgy általában tanulnék!

- zenélni tanulnék!

Ebben az életkorban még mindenre van energiája az embernek, később viszont már ideje sem lesz rá, vagy lehetősége..

2011. jún. 20. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!