Én egy fiatal tinédzser fiu vagyok, igazábol nem szeretem a sportot, hogy tudnek lefogyni olyan 6-7 kilot gyorsan?
EGészséges életmód+ sport. Ez van sajna, sport nélkül fogsz fogyni, de kérdéses a mérték.
Am nem beszólásnak, de légyszi, tanulj meg írni helyesen...
Egyébként sokszor írtam már itt a fórumon, de látom, nem figyeltek. A balta csodákra képes!
Szinte minden betegséget, bajt képes orvosolni. A fogyókúrára meg különösen ajánlott. Ahol pl. kövérnek érzed magad odacsapsz, és máris meg van oldva a probléma. De szerintem ha körbekérdezed a szomszédságot, akkor biztos találsz majd egy irgalmasabb lelkű embert, aki megszán téged, és segít lecsapkodni pár fölös kilót rólad. ... Ha igazán jót akar neked meg a környezetednek, akkor valszeg majd a fejeddel kezdi. :)
A fenekeden ülve szeretnél lefogyni, nem is keveset, ráadásul gyorsan? Gratulálok, extrém jó a fantáziád.
A helyesírásod már kevésbé. 2 mondatban 21 hiba, ezzel be kellene nevezned valahová!
Helló. Én egy fiatal tinédzser fiú vagyok. Igazából nem szeretem a sportot, és hogy tudnék lefogyni olyan 6-7 kilót gyorsan?
Olyanok válaszát várom, akik már kipróbálták ezt, de ha nem, az sem baj!
Garantált módszer:
Evés előtt sétálj egy nagyot, majd ne egyél semmit.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!