Fiatal lány, majdnem 100 kg,1 év. Mit lehet ebből kihozni és hogyan?
Volt kivizsgálás, semmi bajom, nem azért híztam meg. Tudom, sokat eszek, keveset mozgok... Le fogok fogyni. Milyen módszert javasoltok? És milyen mozgást?
Nem, nem 1 év alatt akarok mindent leadni... Azonban 1 év múlva megyek egyetemre, szeretnék arra viszonylag jó formába lendülni...
Nagyon sok módszer van,hogy tudnál lefogyni.
Ezt neked kell megtalálnod melyik válik be neked.
Ha szereted a hust próbáld ki pl a dukan-diétát,nekem már 3 kolleganőm is ezzel fogyott le.
1 év alatt simán letudsz adni 30-40 kg-ot. Nem tudom mennyi a végcél.
Én a Norbi diétát ajánlanám. Viszonylag könnyű betartani, nem 1 hetes fogyókúra, hanem életmód, vagyis egész életedben étkezhetsz így, anélkül, hogy hiányt szenvednél bármilyen tápanyagból. Nem muszáj megvenni a méregdrága Norbi termékeket, elég ha odafigyelsz a kódokra (mit mikor és mennyit eszel).
Amúgy nem akarok 50 kg lenni. :) Olyan 65-70 körül jó lenne nekem, de ezt nem mind feltétlenül 1 év alatt... Csak gondolom, 1 év alatt is lehet látványos eredményt elérni. :)
Köszönöm az eddigieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!