Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen büntetéseket kaptál...

Milyen büntetéseket kaptál gyerekkorodban, ha rossz voltál? És melyik büntetést utáltad legjobban?

Figyelt kérdés

Én ha nagyon rossz voltam nadrágszíjjal kaptam ki, ezt utáltam a legjobban.

Persze volt még más is, de azok kisebbek. Pl egy-két pofon.

Köszönöm a válaszokat!! :)

2010. máj. 16. 22:09
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
nem mehettem sehova
2010. máj. 19. 14:46
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Eltiltottak a netezéstől

Egyszer valamit lekellett irnom 100-szor XD

Még néha kaptam pofont is :(

2010. máj. 19. 19:00
 43/50 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! :)
2010. máj. 22. 20:52
 44/50 anonim ***** válasza:
97%
Én egy műanyag játékkardal kaptam ki. Na, az sem volt kellemes! Ráadásul mindig le kellett vennem a nadrágomat meg a kisgatyámat is és csupasz fenékre kaptam. Egyszer 12 éves koromban nyáron az udvaron ruhaszárító kötéllel kaptam ki, mert széttapostuk foci közben a kertet a barátommal. Egy fához kellett állnom, a fürdőnadrágomat le kellett tolnom és hát mivel nyár lévén ezen kívül csak a cipő volt a lábamon, meztelenül álltam ott és úgy kaptam ki nagyon alaposan a kötéllel. A barátom meg végignézte ahogyan ott anyaszült meztelenül elver apukám. Ez nagyon rossz volt, sírtam is alaposan a végére. Nagyon fájt is, de a megalázás volt a legrosszabb. Máskor amúgy ilyet nem csináltak a szüleim, ez egyszer durrant el az agyuk.
2010. jún. 10. 22:23
 45/50 anonim ***** válasza:
Általában kikaptam, de ha lett volna szobafogság, azt utáltam volna a legjobban.
2011. jún. 28. 13:32
 46/50 anonim ***** válasza:
engem anyu csak akkor vert meg amikor leöntöttem az albérletben a fehér falat csokilikőrrel xD ja meg amikor egyszer kiskoromban kivettem egy szmlát a kukából és összefirkáltam, de ő nem tudta, hogy a kukából van, szóval lerúgott a lépcsőről xDDDDDDDD ez így visszanézve lolOO
2011. nov. 20. 16:27
 47/50 anonim ***** válasza:
Engem legtöbbször azért büntetett, mert nem olyan lettem, amilyet ő akart. Ő azt akarta, hogy legyek nagyszájú, legyek a társaság közepe, stb. Emiatt csomószor megalázott osztálytársak előtt pl, bent volt pár szülő meg a gyerekek és mondta hangosan a többi szülő meg gyerek előtt hogy ne legyél már ilyen szerencsétlen meg ilyenek. Verés is volt párszor de olyan 10 éves koromban rájöttem hogy ha szétütöm a falat vagy az asztalt és utána felpattanok attól megijed:D Tanulásnál mindig kikérdezett, ha nem tudtam valamit, kidobott egy plüssömet.. volt leckefüzetünk, nekem egy nagyon szép füzetem volt, amibe rajzolt nekem anyum minden oldalra. Amikor elfelejtettem bele írni a házit, széttépte. De a legdurvább az volt hogy volt egy kispárnám amit nagyon szerettem, mindennap azzal aludtam. Kb 5 évesen egyik nap bementem a szobámba és nem volt az ágyamon. Kérdeztem, hol van, a válasz: kidobtam. Megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, mert úgy viselkedtem az elmúlt napokban, hogy megérdemlem. Elkezdtem zokogni és kb fél óra múlva mondta hogy csak kimosta
2011. nov. 20. 17:02
 48/50 anonim ***** válasza:
Előző vagyok (47), még olyan is volt, hogy azt mondta, hogy intézetbe ad, egyszer azt mondta, hogy ott hagy és elszaladt én meg szaladtam utána (pontosan nem emlékszem, hogy miért mert ekkor még nagyon kicsi voltam). Amikor nagyobb voltam (9-10 éves) sokszor kizárt a lakásból a lépcsőházba. Ezzel szemben apum egyszer büntetett meg azzal, hogy nem adott puszit reggel, amikor elment dolgozni. Az volt nekem a legnagyobb büntetés.
2011. nov. 20. 17:14
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindig csak anya ,,büntetett"

Fizikai: Pofonok,(Ha anyám begurult képes volt addig verni és pofozni míg szédültem el nem estem), fakanállal verés, nadrágszíjjal verés.

Lelki: Hát..szobafogság, elvették tőlem telefont, számítógépet, zenét nem hallgathattam, tv-t nem nézhettem. Még azt is megtiltotta, hogy olvassak. na ez a szobafogsággal egy időben volt nagyon jó...Kiültetett a teraszra, és azt mondta nem mehetek be amíg ő azt nem mondja. Mádfél óra után meguntam és bementem, majd mikor vitázni kezdtem vele, hogy márpedig én nem maradok odakint akkor megint jöttek a pofonok majd megfogott a karomnál fogva kirángatott a kertkapuhoz, és ott ordított velem, hogy amíg abban a házban élek, vagy követek minden szabályt, vagy takarodjak a háztól! Persze, hogy abban a szituációban megrettenve megadtam magam..Bár sokszor alig bírtam visszafogni magam, hogy meg se üssem anyámat...Szerencsétlen apám pedig csak azt látja, hogy anyámmal szörnyű a viszonyunk de nem tehet ellene semmit.

Hála az égnek idén elkerültem egyetemre..Bár ha hazamegyek, és anyámat ha felidegesítem valamivel ami szerinte nem úgy van még a mai napig lekever 1-1 pofont..

19/L

2011. nov. 20. 17:20
 50/50 anonim ***** válasza:

Én nem kaptam soha büntetést.

Mikor "rossz" fát tettem a tűzre gyerekként, a szüleim mindig igyekeztek elmagyarázni, hogy mi a helyes út.

És úgy látszik ez a nevelési módszerük hatásos volt, mert majd én is így próbálom nevelni a gyerekemet.

2011. nov. 20. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!