Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egésznap otthon ülünk a...

Egésznap otthon ülünk a szüleimmel, nem megyünk nyaralni sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem voltunk még külföldön sem sosem, pedig az összes osztálytársam szeptemberben erről beszél. Apám meg nagyon spórolós , pedig nem keres rosszul. Arra hivatkozik, hogy " minek költsek feleslegesen?" , "ugyanolyan ott is minden mint itt, ccsak drágább" . Mit tegyek? 16\L
2017. máj. 12. 08:15
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
15%
Én 16évesen szülő nélkül nyaraltam Görögországban a barátommal. Diákmunkából gyűjtöttem össze a nyaralásom háromnegyedét.
2017. máj. 12. 17:21
 42/49 anonim ***** válasza:
49%

1 millió Horvátorszàgra?

Jézusom, ennél jóval kevesebből voltunk Kanári- szigeteken 2x is, és kb ennyiből Indonéziában

Horvátországot anno pár éve 2en kb 230ból "letudtuk"...

Amúgy kérdező, 16 éves koromban már heti 3 nap diàkmelóztam + nyáron.

2017. máj. 12. 18:19
 43/49 Fatal_3rror_ ***** válasza:
36%

Igazából 3 dolgot tudsz tenni.

1. Megpróbálod kisebb "kiruccanásokra" elvinni őket, akár csak állatkert, mozi, stb, hogy érezzék milyen kimozdulni családostul.

2. Elmész diák munkázni, 1 hónap alatt összeszedsz annyi pénzt, amiből kijön egy pár napos nyaralás a barátokkal.

3. Megvárod míg felnőtt leszel, és akkor már tudsz menni ahova csak akarsz (kereteiden belül).

2017. máj. 12. 20:50
 44/49 anonim ***** válasza:
12%
akik az összes választ lepontozták (mert ez nyilván nem csak egy darab ember volt), azok légyszi szólaljanak már meg, tényleg nagyon őszintén érdekelne, hogy mi az isten bajuk van, és hogy szerintük mi lenne erre a kérdésre a megfelelő válasz :DD
2017. máj. 12. 23:15
 45/49 anonim ***** válasza:
39%

Iskolai tábort nem szervez az iskolád?

Akkor egy napközis táborba a közeli szabadidőközpontba kérd beiratni magad! Sporttáborokat is szerveznek és nyelvi tábort, filmes tábort, vallási táborokat, keress a neten!

Vagy vegyél egy uszodabérletet a közeli fürdőbe, és járj el oda!

biciklizni, rollerezni a környékre, stb.!

Egyébként meg vannak nyári különórák is, sportedzések, akárcsak tanév közben, oda is beiratkozhatsz, balettra pl.

Rengeteg a program, nem csak elutazva lehet nyaralni és kikapcsolódni!:)

De gyerekeknek van rengeteg elutazós tábor, hátha befizetnek.

2017. máj. 13. 01:12
 46/49 anonim ***** válasza:
52%
#44: Azért mert itt éli ki magát a sok féreg akik a gép előtt rohadnak magányosan. Ennyi örömük van hogy nyomkodják a pirosat. Én csak annyit irtam itt hogy szerintem az egyik válaszadó hasznos dolgot írt.huszonvalamennyire le lett pontozva.szóval ez valakiknek szórakozás.egészségükre!
2017. máj. 14. 12:10
 47/49 anonim ***** válasza:
Nem olyan drága eeg y külföldi nyaralás. Már ki lehet fogni 70ezerért teljes ellátással!-utazási irodán keresztül. És akkor még pénzt se kell vinni magaddal. Azt meg egy éve alatt bőven összelehet gyűjteni,akár diákmunkával
2017. máj. 15. 20:04
 48/49 anonim ***** válasza:

Esetleg ha vanna rokonaid,barátaid külföldön hozzájuk is elmehetsz akkor még szállásra sem kell költeni.

Nekem anyukám régen angliába dolgozott és lett egy nagyon jó barátja azóta is évi 3-4 alkalommal megyünk ki hozzá és a szállás már meg is oldva.Egyébként ha mondjuk diákmunkázol egy nyár alatt összeszedhetsz annyit hogy mondjuk szeptemberbe elmenny Horvátországba mi kiskoromban rengeteget voltunk aztán pár évig nem mentünk de idén igen és 4 napot voltunk ott apartmanba ilyen 1200 kuna volt (4 embernek) és teljesen jó volt szépen berendezve és a tengerpartól 2 percre volt ebédelni étteremben ettünk mindig de 4-en ilyen 230 kunából simán megvolt költeni nem költöttünl olyan sokat egyik nap áthalyóztunk olaszországba mert 1 óra volt onnan de ez is fejenként 40 font volt.

És szeptemberbe még olcsóbbak mival akkor ugye nincs már szezon.

2017. júl. 25. 08:32
 49/49 anonim ***** válasza:
*bocsi a végén kunát akartam írni csak bekevert anglia
2017. júl. 25. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!