A szüleimmel vagy a párommal lenne jobb élnem? N/23
Egyik sem túl biztató. Nyilván a 2 rossz közül a szüleid a legrosszabbak, de a párod viselkedése az botrány. Lehet tényleg azért ilyen, mert már családot akar, örül, hogy megismerkedtetek és nem akarja már az ismerkedős-randizgatós részt állandóan elölről kezdeni.
Ha tudnád vele rendezni a dolgokat, hogy ne legyen ilyen gyerekes, kicsit stabilabbá tenni a kapcsolatot, hogy tényleg be lehessen vállalni a gyereket is, akkor válaszd a párod, de szerintem annak is vége lesz előbb-utóbb. Az írásodból arra következtetek, hogy nem érzed olyan jól magad ebben a kapcsolatban mint kéne.
Esetleg azt tudnám még javasolni, hogy albérletkereső csoportban keress lakótársakat. Mindig van, aki osztozkodna és ha megoszlanak a költségek, akkor havi 40-50E-ből kijön az albi mindenestül.
Ne költözz a párodhoz. A szülőktől való menekülésnek súlyos következményei lesznek, ha magad is érzed, tudod, hogy nem a párod az igazi.
Inkább gondolkozz el azon, hogy tudnál önállóan vagy másokkal egy albérletben lakni, mert az is nyilvánvaló, hogy jó lenne elköltözni a szüleidtől.
Költözz, de egyúttal a párodat is dobd ki. Csak megnyomorít érzelmileg, és előbb-utóbb már állandó lelkifurkád lesz, meg mindenért téged fog okolni.
Tényleg szükséged van egy biztokló, zsaroló, érzelmileg kétéves szinten álló emberre? Szerintem piszkosul nincs.
Húzz el albérletbe, élj normális! emberekkel, töltődj fel mindenhogyan és látni fogod, mennyire dedós a kedvesed is.
Én a mostani párkapcsolatomban döbbenek rá, mekkora idióta voltam, hogy 3 évet elszarakodtam az előzővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!