Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egésznap otthon ülünk a...

Egésznap otthon ülünk a szüleimmel, nem megyünk nyaralni sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem voltunk még külföldön sem sosem, pedig az összes osztálytársam szeptemberben erről beszél. Apám meg nagyon spórolós , pedig nem keres rosszul. Arra hivatkozik, hogy " minek költsek feleslegesen?" , "ugyanolyan ott is minden mint itt, ccsak drágább" . Mit tegyek? 16\L
2017. máj. 12. 08:15
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
20%
Ma pl suli helyett miért rohadsz otthon? Az érettségi szünetnek vége...
2017. máj. 12. 12:14
 22/49 anonim ***** válasza:
58%

Én sajnállak, ha valaki szeretne világot látni, annak rossz érzés, hogy nem mehet. Próbáltad már vele úgy megbeszélni, hogy te miről mondanál le szívesen azért, hogy utazhass, Pl nem szeretnél étteremben ebédelni sose, vagy elég lesz az olcsóbb iskolatáska, lemondassz a heti butikba járásról, szülinapi ajándékról, telefon előfizetésről stb.

Ha szerinted beleférne anyagilag, akkor csak csináltok valamit, amiről le lehet mondani. Persze, ha ők nem szeretnek utazni, akkor lehet,, hogy csak azt kéne kérned, hogy téged engedjenek el valaki mással.

2017. máj. 12. 12:18
 23/49 anonim ***** válasza:
37%

Senki nem irigykedik, ha megteheted költsd nyugodtan a pénzed, de azt állítani, hogy Horvátországba több millió kell enyhén túlzás.

Kérdező te pedig nyáron mehetsz diákmunkára és gyűjthetsz nyaralásra. Én is így mentem el először külföldre 18 évesen.

2017. máj. 12. 12:24
 24/49 anonim ***** válasza:
27%

21/

Mi külföldön élünk ,mar regota nem számolunk át ft-ba..a nyaralás alatt is azt mondom meg lehet fogni a penzt,pontosabban megnezem mire költöm .Nem kell minden nap tobbszor ettermi kajat venni,s tobb marad akkor pl fakultativ programra is.

2017. máj. 12. 12:27
 25/49 anonim ***** válasza:
50%

Ne ülj otthon velük.

Menj el sétálni, kirándulni, fagyizni a barátaiddal.

Ha nagyobb leszel, akkor mehetsz nyaralni is barátokkal. Nem muszáj a szülőkkel.

2017. máj. 12. 12:30
 26/49 anonim ***** válasza:
25%

A 18#-as csak 14 %-ot kapott? Meglep....

Én nyomtam neki, mert nagyon igazat mond!

2017. máj. 12. 12:33
 27/49 anonim ***** válasza:
40%
Elballagsz Szigetre, beujitasz magadnak egy kulfoldi csavot, aztan majd az kihiv magahoz latogatni.
2017. máj. 12. 12:42
 28/49 anonim ***** válasza:
7%

Huszonéves voltam, amikor először voltam külföldön. Nem volt igazán pénzünk sem. És az én szüleim sem nagy utazók.

De barátokkal, osztálytársakkal mentem már középiskolás koromban is ide-oda. Iskolásként pl. egy osztálytársam, barátnőm szüleinek volt nyaralója Balatonon, odamentünk. Vagy amikor már elmúltam 18, akkor úgy is mentünk, hogy teljesen szülők nélkül. Amíg nem dolgoztam, addig nyáron mindig diákmunkáztam, így volt pénzem a nyaralásra. Teljesen jó volt a Balaton. Rengeteg fiatal. Ismerősök közül is sokan nyaraltak a környéken, átmentünk egymáshoz. Szóval jó volt.

2017. máj. 12. 12:45
 29/49 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem a 14-es válaszoló is szuper tippet adott!

Miért van minden egyes válasz lepontozva?

2017. máj. 12. 12:52
 30/49 anonim ***** válasza:
16%

28 éves vagyok, kb kiskoromba voltam külföldön DE nem nyáron hanem sielni. Azóta sem, mégis felnőttem.

Megtehetnénk,hogy a párommal elmegyünk Külföldre de nem vágyunk rá. Szüleimmel azért nem tehettük meg,mert másra kellett a pénz! Ők nyáron pl kereszt szüleimmel voltak Horvátországba 2-3 éve (apám húgáékkal akikkel alapjáraton nagyon jó a kapcsolatunk is)

Van akik megtehetik , vannak akik nem és vannak olyanok akik hitelből mennek

sosem rinyáltam h ez az eljutott ide oda én miért nem!

2017. máj. 12. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!