Külön kassza jó a pároddal vagy a közös?
"nekem van egy fiam,aki 17 éves és az apjával lakik.Nekem azért fogy el a pénzem mert gyerek tartást fizetek"
Bocs, de a jelenlegi párodnak -anyagilag- ehhez mi köze van?
Avagy vele szeretnéd kifizettetni a gyerektartásodat is??
Á! Ezért szeretnéd annyira te kezelni a közös kasszát!
"Babát szeretnénk,de így hogy?"
Azok után, hogy az előző gyereked is az előző párodnál van elhelyezve, én erősen meggondolnám a dolgot a jelenlegi pasid helyében, hogy esetleg nem jutna-e ő is ugyanarra a sorsra mint az elődje?! Azután egyedülálló apaként nevelhetné ő is az újabb gyerekedet.
Te meg csak akkor küldenél neki gyerektartást, ha ismét találnál egy újabb pasast, akinek "kezelhetnéd" újra a fizetését?!
Mi külön kasszán vagyunk, de megvan, hogy a szokásos havi fizetnivalók közül melyiket ki állja, ezt interneten rendezzük. Ha nagyobb dolgot szeretnénk vásárolni, akkor természetesen megbeszéljük, egyeztetünk, gyűjtünk rá. Kisebb kiadásokat nem feltétlenül tárgyaljuk meg. Leggyakrabban én járok boltba, így én fizetem a kaját, tisztítószereket stb., de bármikor bármire kérhetek pénzt a páromtól, képes még többet is adni, és eszébe nem jutna visszakérni. De olykor ő is lemegy vásárolni, ha megkérem vagy úgy adja éppen ideje.
27N
"Nem értem ismeretlenül miért kell ítélkezni."
Én meg azt nem értem, ismeretleneknek miért kell kitárulkozni, aztán meg megsértődni ha nem neked tetsző reakciókat kapsz.
Ha egyszerűen kiírtad volna a kérdést egy mondatan ( az elsőben), akkor is kaptál volna válaszokat és senki sem ítélkezett. Ehelyett Te ideöntötted a lelkedet, és csodálkozol hogy nem olyan reakciókat kapsz mintha pszichológushoz mentél volna a gondjaiddal.
"Egyébként meg ez az oldal pont erre van kitalálva!"
Nem erre van kitalálva.
Erre a pszichológus meg a párterápia van kitalálva.
Ez arra van kitalálva, hogy kérdést tegyél fel, amire más tud is válaszolni anélkül, hogy téged ismerne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!