Szakítanál a pároddal azért, mert tartja a kapcsolatot a volt feleségével, állítólag a gyerekük miatt?
Ezt beszéld meg a barátoddal,és bízz benne,mást nem tudsz tenni.
A gyerek örök kötelék marad közöttük.
Hagyd,hogy jó apja legyen a gyerekének.
Szerintem a barátod nagyon is ismeri az exét,nem véletlenül hagyta ott,szóval bizalom.
Ne kényszerítsd semmilyen választás félébe,hogy te vagy a kölyök.
Ha gyerek van, akkor a kapcsolattartas normalis.
Az meg lehet hogy teper az ex, de ha a parod nem vevo a dologra, akkor nem lesz belole semmi, ezt meg te dontsd el hogy megbizol e benne.
Egy biztos: megszakitani a kapcsolatot nem lehet a gyerek miatt, ezt vallaltad mikor gyerekes ferfival kezdtel.
nagyon egyszerű a kérdés. a párod a gyerekekkel találkozzon, ne a volt feleséggel. vigye el a gyereket valahova a párod, esetleg menjenek át hozzátok. meg lehet oldani úgy is, hogy közben nem tart napi kapcsolatot a volt feleséggel . HOGYHA VAN RÁ IGÉNY. hogyha nincs, mert a párodnak megfelel így , akkor szerintem ne szólj bele.
az én környzetemben az elvált párok nem tartják egymással a kapcsolatot, a gyereket külön-külön látják. ez is egy megoldás.
hogyha ők jóban maradtak, akkor jóban.
ezért nem jó elvált ,gyerekes pasival kezdeni. főleg,hogyha még nem zárta le a másik fél a kapcsolatot.
te tudod. én alapból össze sem jöttem volna vele.
eléggé megértelek. rohadt nehéz ez, hogy folyamatosan belóg egy ilyen szál napról napra. az a baj, hogyha ezen problémázol, akkor még rosszabb lesz. az lenne csak a megoldás, hogy ne zavarjon ez. de ez meg nehéz, olyan mintha folyamatosan bökdösné valami az embert.
talán az lehetne valami megoldás, ha szigorú szabályok lennénk. tehát meglenne minden héten, hogy mikor találkoznak és arra álljanak rá. lehet ez több is, de mindig ugyanakkor és lehessen ezzel számolni. te is tudod mi van, nem kell folyton ehhez alkalmazkodni hirtelen. ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehet kivétel bármelyik oldalról, de csak NAGYON ritkán. az kerülődjön el, hogy ti valahogy tervezitek a napot, van valami elvárás bennetek és ez megváltozik miattuk.
mikor összejöttél vele tudtad hogy van gyereke, exe
te választottad.
talán tagadja ki a gyerekeit érted?
éretlen vagy
Már ne haragudj meg, de ha neked is csinál egy gyereket ez az ember, aztán tőled is tovább áll, neked az a természetes, hogy utána a gyerekednek nem lesz apja???
Valami nincs jól összerakva benned, ha amit mondasz komolyan is gondolod, és ha te lennél abban a helyzetben, te nem kommunikálnál a pasival és a gyereketeknek sem engednéd...
Spoiler: egy szülőnek (legyen az apa vagy anya), MINDIG a gyereke lesz az első. Minden más másodlagos, így te is.
Amikor gyerekes emberrel kezdünk, ezt el kell fogadnunk, ha nem, akkor továbbállni. Így megyen ez.
#7 te elvált feleség vagy?
Amúgy nem azt írja a kérdező, hogy ne tartsa a kapcsolatot a gyerekével. Hanem hogy az elvált feleség ne lógjon ebbe így bele. Semmi kifogása nem volt a gyerekkel szemben a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!