Szakítanál a pároddal azért, mert tartja a kapcsolatot a volt feleségével, állítólag a gyerekük miatt?
Ha van gyereke, akkor egy életen át fogja tartani a kapcsolatot a volt feleségével.
Ha mindkettőjük igazán szereti a gyerekét, akkor logikus, hogy a gyerekkel kapcsolatos dolgokat elmesélik egymásnak, a döntéseket megbeszélik egymással. Ha a feleségnél van a gyerek, akkor a legtöbb élményről ő értesül először, tehát ő mondja el az apának, nem fordítva. Ezért hívogatja vagy ír neki.
"én tudom, hogy az ex még mindig be akar kavarni"
Irigylem a magabiztosságodat. :DDD
Bizonyára belelátsz mindenkibe és tévedhetetlen vagy.
Én nem vagyok az, ezért csak annyit látok ebből a helyzetből, hogy te piszok féltékeny vagy az exfeleségre. Hogy okkal vagy ok nélkül, azt nem tudom.
Mit tegyél? Hagyd ott! Keress helyette egy gyermektelent (vagy olyat, aki fütyül a gyerekeire), így jelenlegi párodnak is adnál lehetőséget, hogy különb nőt találjon helyetted.
"Plusz szulsz neki gyereket te is, igy kihuztad a masik no kezebol az egyetlen adut."
Egy gyereket amiatt kellene szülni, mert a pár szeretetben és békességben szeretné felnevelni a babát. Nem pedig amiatt, hogy kitoljak egy másik nővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!