Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanál a pároddal azért,...

Szakítanál a pároddal azért, mert tartja a kapcsolatot a volt feleségével, állítólag a gyerekük miatt?

Figyelt kérdés
Olyan férfival vagyok akinek van egy gyereke és egy volt felesége. Idáig minden jó és szép volt, bár idegesített a nő, mert egyszer már vissza akarta hódítani a páromat. Aztán ezzel leállt, mert a párom velem maradt, de azóta a gyereken keresztül akarja rángatni, hívogatja és írogat neki mindenféle gyerekkel kapcsolatos történéssel, hogy mi volt az iskolában stb, de ez engem nagyon zavar. Van hogy a gyerekkel hívatja fel a páromat, hogy gyere ide apa szeretnék veled találkozni, hogy még sűrűbben menjen a házához a párom. Ő ilyenkor sokszor ugrik is. Tudja, hogy nagyon zavar a volt párja viselkedése, mégsem állítja le, annyit mondd, ne foglalkozzak vele, úgyis muszály tartaniuk a kapcsolatot. Csakhogy ő pasi szemmel látja ezt, én tudom, hogy az ex még mindig be akar kavarni. Mit tegyek?
2016. márc. 23. 10:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%

Ha van gyereke, akkor egy életen át fogja tartani a kapcsolatot a volt feleségével.

Ha mindkettőjük igazán szereti a gyerekét, akkor logikus, hogy a gyerekkel kapcsolatos dolgokat elmesélik egymásnak, a döntéseket megbeszélik egymással. Ha a feleségnél van a gyerek, akkor a legtöbb élményről ő értesül először, tehát ő mondja el az apának, nem fordítva. Ezért hívogatja vagy ír neki.

"én tudom, hogy az ex még mindig be akar kavarni"

Irigylem a magabiztosságodat. :DDD

Bizonyára belelátsz mindenkibe és tévedhetetlen vagy.

Én nem vagyok az, ezért csak annyit látok ebből a helyzetből, hogy te piszok féltékeny vagy az exfeleségre. Hogy okkal vagy ok nélkül, azt nem tudom.

Mit tegyél? Hagyd ott! Keress helyette egy gyermektelent (vagy olyat, aki fütyül a gyerekeire), így jelenlegi párodnak is adnál lehetőséget, hogy különb nőt találjon helyetted.

2016. márc. 24. 09:23
 22/23 anonim ***** válasza:

"Plusz szulsz neki gyereket te is, igy kihuztad a masik no kezebol az egyetlen adut."

Egy gyereket amiatt kellene szülni, mert a pár szeretetben és békességben szeretné felnevelni a babát. Nem pedig amiatt, hogy kitoljak egy másik nővel!

2016. márc. 24. 10:37
 23/23 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ez normális,és csak beképeled,hogy az anya hívatja fel a gyerekkel az apját.Tudnod kellett mit válallsz,vagy ha mégsem,hát még nem késő szakítani.
2016. márc. 25. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!