A párom megunta a családi rendezvényeket, mit tehetek?
Már több éve együtt vagyunk,de ő a saját s az én családi rendezvényeimre se jár el,úgy mint névnap,szülinap,karácsony.
Ciki-e,hogy anyum párja,tesóm párja ott van,csak én vagyok egyedül,esküvőre se szeret eljönni így oda nem kísért el.Illetve normàlis e az hogy abszolut mindent magamnak fizetek tehát,ha bemegyünk belvárosba,akkor a benzinbe beleadok,külön kasszán vagyok.Nem akarok ráerőltetni dolgokat ,hogy kísérgessen ide oda mert akkor rosszabbat érnék el vele.A baràtnőim szoktak elkísérni ide-oda.
Ő inkàbb otthon ülős típus.
Én nem tudnék ilyen emberrel élni.
Szerintem te sem. Ha el tudnád, el akarnád fogadni, nem született volna a kérdés.
Ez az a helyzet, amikor le kell rántani a ragtapaszt. Most fáj, de inkább most, mint életed végéig...
Biztos nem az az összejárós fajta, és kicsit besokallt. Készíts listát, hogy milyen rendezvények vannak, és beszéljétek meg, hogy melyek azok amelyek tényleg fontosak, és amiken szeretnéd hogy ottlenne (pl. karácsony, testvér ballagása), a többit pedig ne erőltesd annyira (pl testvér születésnapi bulija). A karácsonyt lehet, hogy felváltva kéne a te és az ő családjánál tölteni, ha messze laktok. Ha az évente 2-3 fontos alkalomra sem hajlandó eljönni, tényleg megkérdőjelezhető mennyire fontos neki a kapcsolat.
Fogorvoshoz meg nem kell kísérgetni, nem általános iskolás. És az nem érv, hogy "el kell jönnöd velem x esküvőjére, mert én is elmentem veled a fogorvoshoz..."
A külön kassza nem fura, én is így vagyok a férjemmel, mivel mindketten dolgozunk.
Ha lenne oka a nem menésnek, akkor elfogadható lenne, de az, hogy sehová...
A külön kassza ugyanez, ha pl. nem lehet rád bízni a pénzügyek kezelését, mert nem tudsz körültekintően=takarékosabban ugyanazt bevásárolni, gyűjteni (ki nyaralásra, lakásra, házra, felújításra,stb), akkor oké, de, ha e téren is okés vagy, akkor lehet, hogy jobb volna, ha nem közös otthonban ülne otthon, ha értesz.
Mert miattad kéne ott lenni, nem mások miatt, emellett jó családi körben nem leépíteni kéne a kapcsolatokat, mert hozhatja úgy a sors, hogy segítség kell (előtte/utána lehetne ám adni is).
Ha ő ezekben nincs ott, akkor micsoda, szexparner? Agglegény bejárónővel? Fogalmazza már meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!