A párom megunta a családi rendezvényeket, mit tehetek?
Már több éve együtt vagyunk,de ő a saját s az én családi rendezvényeimre se jár el,úgy mint névnap,szülinap,karácsony.
Ciki-e,hogy anyum párja,tesóm párja ott van,csak én vagyok egyedül,esküvőre se szeret eljönni így oda nem kísért el.Illetve normàlis e az hogy abszolut mindent magamnak fizetek tehát,ha bemegyünk belvárosba,akkor a benzinbe beleadok,külön kasszán vagyok.Nem akarok ráerőltetni dolgokat ,hogy kísérgessen ide oda mert akkor rosszabbat érnék el vele.A baràtnőim szoktak elkísérni ide-oda.
Ő inkàbb otthon ülős típus.
Na mi lett végül?
amúgy kicsit ciki igen, bár valahol meg is értem, mert ez a minden ünnepségre elmenni dolog tényleg durván sok. Névnapot én pl nem is tartok. Születésnapot sem ünneplek. Karácsonykor összeül a család és annyi. Szerintem sokan ezt túltolják és van aki ebbe belefárad. Az meg hogy külön fizet mindenki mindent egy idő után ha már házastársak vagytok szerintem kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!