Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megunta a családi...

A párom megunta a családi rendezvényeket, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Már több éve együtt vagyunk,de ő a saját s az én családi rendezvényeimre se jár el,úgy mint névnap,szülinap,karácsony.

Ciki-e,hogy anyum párja,tesóm párja ott van,csak én vagyok egyedül,esküvőre se szeret eljönni így oda nem kísért el.Illetve normàlis e az hogy abszolut mindent magamnak fizetek tehát,ha bemegyünk belvárosba,akkor a benzinbe beleadok,külön kasszán vagyok.Nem akarok ráerőltetni dolgokat ,hogy kísérgessen ide oda mert akkor rosszabbat érnék el vele.A baràtnőim szoktak elkísérni ide-oda.

Ő inkàbb otthon ülős típus.

2016. márc. 13. 06:48
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
szakíts vele. nem igazi társad jóban-rosszban. csak az időt pazarlod.
2016. márc. 19. 16:42
 52/53 anonim ***** válasza:

Na mi lett végül?

amúgy kicsit ciki igen, bár valahol meg is értem, mert ez a minden ünnepségre elmenni dolog tényleg durván sok. Névnapot én pl nem is tartok. Születésnapot sem ünneplek. Karácsonykor összeül a család és annyi. Szerintem sokan ezt túltolják és van aki ebbe belefárad. Az meg hogy külön fizet mindenki mindent egy idő után ha már házastársak vagytok szerintem kellemetlen.

dec. 24. 17:12
 53/53 anonim ***** válasza:
Te tudod ez megfelel így neked vagy sem, de az biztos ez nem normális viselkedés a párodtól.
dec. 24. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!