Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van más is aki megunta a szopást? 22n
Figyelt kérdés
Kb 1 évig élveztem, először nagyon. De mostanában már inkább kihagynám és undinak is érzem a dolgot.
Sokan vannak így?
2016. márc. 10. 21:34
1/10 anonim válasza:
Néha nekem sincs kedvem hozzá, lusta lettem, de csomó jó dologgal fel lehet dobni a szexet :) és tudom ha adok akkor kapok is
2/10 anonim válasza:
Lehet már nem szereted annyira a párod .. :/
4/10 anonim válasza:
Nem unnám, de ma is elment az egésztől a kedvem. Épp megvan, mondtam a pasinak, hogy szívesen csinálom én neki, erre ő, "de nee, nem jó így, jobban szeretem, ha mindkettőnknek jó, nem akarlak megint kihasználni"...
Az ilyenek eléggé el tudják venni a kedvem a dologtól... Azt lesheti, mikor csinálom neki ezek után. :/
5/10 A kérdező kommentje:
Megértem. Engem is bosszant amikor felajánlok valami és az nem jó hanem még ez meg az.
2016. márc. 10. 22:19
6/10 anonim válasza:
Ez inkább aranyos gesztus szerintem.. nekem is volt már ilyen :) cuki mert tényleg komolyan gondolják
7/10 anonim válasza:
Cserélj partnert. Nem a pipát unod hanem őt.
8/10 anonim válasza:
Azt meg lehet unni???
Szerintem izgatò, én élvezem...adni.
Nincs is jobb mint mikor a pàrod tőled élvez el...
10/10 anonim válasza:
Mellettem jo sora lenne ilyen lanynak mert engem egy ido utan mar idegesit...
Es nem zavarna ha ezt mellozne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!