Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van aki nem érzi megalázónak a szopást, úgy hogy fogják közben a fejét?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a srác ráteszi a kezét a fejetekre.2016. jan. 24. 00:11
1/12 anonim válasza:
Hát, mivel a párommal csinálom csak,így nincs benne semmi megalázó. Neki jó érzés, nekem segítség is, szóval nincs ezzel így baj.
2/12 anonim válasza:
Nem megalázó, viszont én személy szerint nem szeretem. Hajlamos nagyon bedurvulni és az nekem úgy már nagyon kellemetlen. Erőltetné a mélytorkot is...
3/12 anonim válasza:
A lányok egy része annak érzik, másik részük nem.
Ilyen egyszerű.
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem megalázó, megfelelő pasi mellett elég izgató tud lenni :)
5/12 anonim válasza:
Régen volt egy partnerem, aki megalázóan csinálta, szorította a fejem/nyakam, mikor már köhögnöm kellett, sem engedett el...nem figyelt rám egyáltalán, vele az volt, amúgy magát a tevékenységet nem tartom megalázónak, csak lehet úgy is csinálni,hogy azzá váljon.
6/12 anonim válasza:
Nem az, ha közben figyel rám, hogy meddíg esik jól
21/L
7/12 anonim válasza:
A barátom csinál ilyesmit, de mindig nagyon figyel, hogy ne durvuljon el, ne szorítsa a nyakamat, és így mindkettőnknek jó. Vele egyáltalán nem érzem megalázónak, de ha nem tisztelne ennyire a partnerem biztos más érzéseket váltana ki belőlem ez az egész.
8/12 anonim válasza:
Finoman rá kell harapni hogy tudja hol a határ...
9/12 anonim válasza:
Ez jutott eszembe a kerdest olvasva:"Igaz,hogy térdelünk,de közben a tökét szorongatjuk.." (Szex és New York).
Egyetertek az elottem szolokkal,a parommal nem megalazo,figyeli a reakciomat,hogy meddig mehet el,sosem durvult be anelkul,h en ne akartam volna.
10/12 anonim válasza:
Én imádom, sőt ha mozgatja a fejemet azt is. De ezt megfelelő partnerrel, aki figyeli, hogy mikor nem jó már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!