Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megunta a családi...

A párom megunta a családi rendezvényeket, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Már több éve együtt vagyunk,de ő a saját s az én családi rendezvényeimre se jár el,úgy mint névnap,szülinap,karácsony.

Ciki-e,hogy anyum párja,tesóm párja ott van,csak én vagyok egyedül,esküvőre se szeret eljönni így oda nem kísért el.Illetve normàlis e az hogy abszolut mindent magamnak fizetek tehát,ha bemegyünk belvárosba,akkor a benzinbe beleadok,külön kasszán vagyok.Nem akarok ráerőltetni dolgokat ,hogy kísérgessen ide oda mert akkor rosszabbat érnék el vele.A baràtnőim szoktak elkísérni ide-oda.

Ő inkàbb otthon ülős típus.

2016. márc. 13. 06:48
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom miért olyan nagy tragédia hogy nem jár a családi programokra. Vannak ilyen emberek, elég durva, hogy szinte már bűnözőként írjátok őket le. Nem mindenki bírja az ilyen összejöveteleket, ettől még lehet rendes ember. Én egész életemben utáltam ezeket, kb 12 éves korom óta egyikre sem megyek el, pedig nem vagyok pszichopata sorozatgyilkos és szeretem a családom... Ők meg megértik, mert aki szeret az nem akar nekem rosszat...
2016. márc. 13. 18:40
 32/53 anonim ***** válasza:
45%

A saját életével akar csak foglalkozni, van ilyen.

Én sem szeretem a muszájjópofizást az olyan emberekkel, akikkel amúgy az év 497 többi napján semmi ingerenciánk egymáshoz.

De szerintem három dolgot tehetsz:

1. Te se mégy a párod nélkül.

2. Elrángatod őt is.

3. Megegyeztek egy kompromisszumban: a fontosabb felére elmentek együtt. (És ha esetleg a maradékot nem bánja, akkor arra elmégy a barátnőiddel.)

2016. márc. 13. 18:59
 33/53 anonim ***** válasza:
48%

"Ő inkàbb otthon ülős típus."

Ezt a legjobb lett volna az elején közölni.

Ti szét fogtok menni ezt így megmondom.

2016. márc. 13. 19:33
 34/53 anonim ***** válasza:
47%

Kár vesztegetni rád a szót, kérdező.

Csak azt nem értem, miért is tetted fel a kérdést, ha neked minden így tökéletes és csak mentegeted.

2016. márc. 14. 02:43
 35/53 A kérdező kommentje:
Azert elmegyek a csalàdi programokra nem fogom kihagyni mert fontos a csalad.Őt se zavarja ha elmegYek csak ő nem akar menni.
2016. márc. 14. 09:30
 36/53 A kérdező kommentje:
Azert tettem fel a kerdest mert veleményeket varok.
2016. márc. 14. 10:51
 37/53 anonim ***** válasza:
21%
Véleményeket vársz, de ha leírjuk a negatív véleményünket, ami nem egyezik a tieddel, akkor már véded a párod. Szerintem téged is nagyon zavar ez a dolog, hisz akkor nem merült volna fel benned ez a kérdés. Én még mindig azt mondom, jobb ha most szabadulsz tőle...nem leszel így boldog. Főleg, hogy az első kapcsolatod, még gondolom fiatal vagy, ne akard egy ilyen emberrel összekötni az életed örökre...vannak normális pasik ezrével, akikkel lehet tervezni. Vele nem lehet, mert egész életére besavanyodva élne otthon, te meg mennél minden felé nélküle, és egy idő után elvesztenétek egymás iránt az érdeklődést, és nem mindig lesz ilyen békés a hangulat emiatt. Hidd el, hogy egy idő után elvárná, hogy otthon ülj vele, főleg ha már gyerek is lesz...a gyerekkel se mennétek majd semmi programra, rokonokhoz, állatkertbe, sétálni, akármi, mert ő utál bárhová menni? Gondolj már bele, mire akarsz vállalkozni...egy ilyen embernek nem való család. :( Sajnálom, hogy ezt kell hallanod, de ez az igazság...ez nem normális...
2016. márc. 14. 11:24
 38/53 anonim ***** válasza:
10%

...viszont ha tönkre akarod tenni az életedet, tedd! A te döntésed lesz az is. De utólag majd ne a párodat okold!

Megkérdezhetem, hány éves vagy?

2016. márc. 14. 11:38
 39/53 A kérdező kommentje:
29 vagxok
2016. márc. 14. 15:16
 40/53 anonim ***** válasza:

A: elrángatod a dokihoz a depressziójával együtt (írtad nem mindig volt ilyen)

B: a könnyebbik út, hogy keresel másikat

A kapcsolatotok nem tűnik egy fejlődő jövőbemutató dolognak most, de ezen dolgozhattok. Viszont ha a párod végleg besüpped a depibe, semmire se lesz képes: nem csak érted, saját magáért sem. Ezzel is kalkulálj!

2016. márc. 18. 12:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!