A párom megunta a családi rendezvényeket, mit tehetek?
Már több éve együtt vagyunk,de ő a saját s az én családi rendezvényeimre se jár el,úgy mint névnap,szülinap,karácsony.
Ciki-e,hogy anyum párja,tesóm párja ott van,csak én vagyok egyedül,esküvőre se szeret eljönni így oda nem kísért el.Illetve normàlis e az hogy abszolut mindent magamnak fizetek tehát,ha bemegyünk belvárosba,akkor a benzinbe beleadok,külön kasszán vagyok.Nem akarok ráerőltetni dolgokat ,hogy kísérgessen ide oda mert akkor rosszabbat érnék el vele.A baràtnőim szoktak elkísérni ide-oda.
Ő inkàbb otthon ülős típus.
A saját életével akar csak foglalkozni, van ilyen.
Én sem szeretem a muszájjópofizást az olyan emberekkel, akikkel amúgy az év 497 többi napján semmi ingerenciánk egymáshoz.
De szerintem három dolgot tehetsz:
1. Te se mégy a párod nélkül.
2. Elrángatod őt is.
3. Megegyeztek egy kompromisszumban: a fontosabb felére elmentek együtt. (És ha esetleg a maradékot nem bánja, akkor arra elmégy a barátnőiddel.)
"Ő inkàbb otthon ülős típus."
Ezt a legjobb lett volna az elején közölni.
Ti szét fogtok menni ezt így megmondom.
Kár vesztegetni rád a szót, kérdező.
Csak azt nem értem, miért is tetted fel a kérdést, ha neked minden így tökéletes és csak mentegeted.
...viszont ha tönkre akarod tenni az életedet, tedd! A te döntésed lesz az is. De utólag majd ne a párodat okold!
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
A: elrángatod a dokihoz a depressziójával együtt (írtad nem mindig volt ilyen)
B: a könnyebbik út, hogy keresel másikat
A kapcsolatotok nem tűnik egy fejlődő jövőbemutató dolognak most, de ezen dolgozhattok. Viszont ha a párod végleg besüpped a depibe, semmire se lesz képes: nem csak érted, saját magáért sem. Ezzel is kalkulálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!