A párom megunta a családi rendezvényeket, mit tehetek?
Már több éve együtt vagyunk,de ő a saját s az én családi rendezvényeimre se jár el,úgy mint névnap,szülinap,karácsony.
Ciki-e,hogy anyum párja,tesóm párja ott van,csak én vagyok egyedül,esküvőre se szeret eljönni így oda nem kísért el.Illetve normàlis e az hogy abszolut mindent magamnak fizetek tehát,ha bemegyünk belvárosba,akkor a benzinbe beleadok,külön kasszán vagyok.Nem akarok ráerőltetni dolgokat ,hogy kísérgessen ide oda mert akkor rosszabbat érnék el vele.A baràtnőim szoktak elkísérni ide-oda.
Ő inkàbb otthon ülős típus.
Az, hogy nem akar veled családi rendezvényekre járni, még valahogy kezelhető. Bár azért legalább karácsonykor megerőltethetné magát.
A másik az, hogy együtt éltek, de kizárólag külön kasszán. Ez a benzines dolog hogy működik? Leolvassátok előtte-utána a kilométerórát, és az alapján kiszámoljátok a benzin árát, és felezitek? :)
Mégis mivel mutatja ki, hogy szeret? Hogy mindent egyedül csinálsz, egyedül vásárolsz be, egyedül cipekedsz? Ehhez nem kell társ, ezt egyedül is lehet. Vagy azzal, hogy semmibe vesz, egy karácsonykor nem lhet rá számítani hogy veled menjen?
Más az, amiről itt az egyik hozzászóló írt, hogy már nem szereti a lerészegedős bulikat...de nem csak ez a két véglet van. Azt szereti hogy mosol-főzől-bevásárolsz-cipekeds-ágyban ott vagy neki ha kell...te ezekből szűröd le, hogy szeret? jaa, meg abból, hogy mindent kifizettet, ha bevisz a városba, a benzint is? Te tényleg azt hiszed, így kell szeretni valakit?
De minek is kérdezel itt bármit, úgyis megmagyarázod magadnak, hogy de jó párod van,szeret téged. Hát akkor sok "boldogságo", további ilyen "csodaszép" éveket...
És te majd a babával méz ünnepekre, apa meg otthon marad? Vagy fizeted a baba és a te költségeidet? Ha gyeden, gyesen leszel, majd a kis pénzből fizeted mindennek a felét? GPS-sel kiszámolni a benzint...bocsi de ez szrrágás.
Igen, egy kapcsolatban kellenek kompromisszumok, de nem ekkora.
Tudnál életed végéig így élni?
"Ő inkàbb otthon ülős típus."
Na az ilyenektől mentsen meg a jó ég, hogy úgy kelljen élni, mint egy 80 éves.
Nem megbántani akarlak, de látszik, hogy ez az első kapcsolatod, és hogy még nagyon fiatal vagy.
Ezt írtad:
"Nem,megbeszeltuk hogy a rezsi felet kifizeti a kaja felet fizeti a babanak amit veszunk annak a felet fizeti."
Ez egy kapcsolatban, házasságban nem így működik. Te otthon leszel a babával. Miután megszületik kapod a CSED-et, ami a fizetésed 60 vagy 70%-a (most nem emlékszem). Utána csak GYED-et kapsz, ami lehet sokkal kevesebb. Még ekkor is feleztek?
És ha bármi baja van a babádnak, és esetleg GYES-en kell maradnod vele, akkor mi lesz? Akkor is feleztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!