Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megunta a családi...

A párom megunta a családi rendezvényeket, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Már több éve együtt vagyunk,de ő a saját s az én családi rendezvényeimre se jár el,úgy mint névnap,szülinap,karácsony.

Ciki-e,hogy anyum párja,tesóm párja ott van,csak én vagyok egyedül,esküvőre se szeret eljönni így oda nem kísért el.Illetve normàlis e az hogy abszolut mindent magamnak fizetek tehát,ha bemegyünk belvárosba,akkor a benzinbe beleadok,külön kasszán vagyok.Nem akarok ráerőltetni dolgokat ,hogy kísérgessen ide oda mert akkor rosszabbat érnék el vele.A baràtnőim szoktak elkísérni ide-oda.

Ő inkàbb otthon ülős típus.

2016. márc. 13. 06:48
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy nem akar veled családi rendezvényekre járni, még valahogy kezelhető. Bár azért legalább karácsonykor megerőltethetné magát.

A másik az, hogy együtt éltek, de kizárólag külön kasszán. Ez a benzines dolog hogy működik? Leolvassátok előtte-utána a kilométerórát, és az alapján kiszámoljátok a benzin árát, és felezitek? :)

2016. márc. 13. 10:03
 22/51 A kérdező kommentje:
Nem,hanem gpssel kiszámolja hogy oda-vissza mennyi a benzinpénz.Amúgy nem különlakunk hanem az anyjànàl.
2016. márc. 13. 10:10
 23/51 A kérdező kommentje:
Amugy anyu szerette a barátom addig amíg odajárkált velem barátom is.De most azt hiszi hogy ellenséges vele s nem érti hogy fiatalon hogy lehet depis.Amugy en az ő csaladjaval elek ugyhogy regen is kibirta azt a ket orat de azt mondta hogy neki ez fáraszto ott lenni ugyhogy nem eroltetem rá mert kenyszernek venné.
2016. márc. 13. 10:21
 24/51 anonim ***** válasza:
80%

Mégis mivel mutatja ki, hogy szeret? Hogy mindent egyedül csinálsz, egyedül vásárolsz be, egyedül cipekedsz? Ehhez nem kell társ, ezt egyedül is lehet. Vagy azzal, hogy semmibe vesz, egy karácsonykor nem lhet rá számítani hogy veled menjen?

Más az, amiről itt az egyik hozzászóló írt, hogy már nem szereti a lerészegedős bulikat...de nem csak ez a két véglet van. Azt szereti hogy mosol-főzől-bevásárolsz-cipekeds-ágyban ott vagy neki ha kell...te ezekből szűröd le, hogy szeret? jaa, meg abból, hogy mindent kifizettet, ha bevisz a városba, a benzint is? Te tényleg azt hiszed, így kell szeretni valakit?

De minek is kérdezel itt bármit, úgyis megmagyarázod magadnak, hogy de jó párod van,szeret téged. Hát akkor sok "boldogságo", további ilyen "csodaszép" éveket...

2016. márc. 13. 10:47
 25/51 A kérdező kommentje:
Értem èn mit irsz.Nekem ez az első kapcsolatom,ezert gondoltam ugy hogy egy kapcsolat kompromisszumokbol áll.S majd késobb szeretnék gyereket is.
2016. márc. 13. 10:55
 26/51 anonim ***** válasza:
65%

És te majd a babával méz ünnepekre, apa meg otthon marad? Vagy fizeted a baba és a te költségeidet? Ha gyeden, gyesen leszel, majd a kis pénzből fizeted mindennek a felét? GPS-sel kiszámolni a benzint...bocsi de ez szrrágás.

Igen, egy kapcsolatban kellenek kompromisszumok, de nem ekkora.

Tudnál életed végéig így élni?

2016. márc. 13. 11:00
 27/51 A kérdező kommentje:
Nem,megbeszeltuk hogy a rezsi felet kifizeti a kaja felet fizeti a babanak amit veszunk annak a felet fizeti.
2016. márc. 13. 11:03
 28/51 anonim ***** válasza:
63%
Hacsak nem egy lakatlan szigeten elunk,akkor vannak kotelezettsegeink a csaladunk, sot a tarsadalom irant is. Ezeknek a kotelezettsegeinknek illik eleget tenni akkor is, ha az nem feltetlen moka-kacagas a szamunkra. Ilyen kotelezettseg az, hogy jeles unnepeken elkiserjuk a parunkat a szamara fontos csaladi esemenyekre,de nem vagyunk kotelesek elkiserni ot a videken elo baratno meglatogatasara. El illik kiserni ot egy eskuvore, vegul is nincs minden heten lagzi,de nem kell elkiserni a baratno babavaro bulijaba.Azt irod, a kapcsolat kompromisszumokrol is szol.A pasid milyen kompromisszumot kotott mar? Ugy tunik, o csak haszonelvezoje ennek a kapcsolatnak. Az meg,hogy miket igerget arra az esetre, ha mar gyereketek is lesz,egy vicc. Ha akarod, en is megigerem neked, hogy fizetem a gyereketek koruli kiadasokat. Mert igerni en is tudok.Azt nezd, hogy MOST hogyan viszonyul hozzad.
2016. márc. 13. 11:22
 29/51 anonim ***** válasza:
17%

"Ő inkàbb otthon ülős típus."

Na az ilyenektől mentsen meg a jó ég, hogy úgy kelljen élni, mint egy 80 éves.

2016. márc. 13. 12:29
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem megbántani akarlak, de látszik, hogy ez az első kapcsolatod, és hogy még nagyon fiatal vagy.

Ezt írtad:

"Nem,megbeszeltuk hogy a rezsi felet kifizeti a kaja felet fizeti a babanak amit veszunk annak a felet fizeti."

Ez egy kapcsolatban, házasságban nem így működik. Te otthon leszel a babával. Miután megszületik kapod a CSED-et, ami a fizetésed 60 vagy 70%-a (most nem emlékszem). Utána csak GYED-et kapsz, ami lehet sokkal kevesebb. Még ekkor is feleztek?

És ha bármi baja van a babádnak, és esetleg GYES-en kell maradnod vele, akkor mi lesz? Akkor is feleztek?

2016. márc. 13. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!