A párom megunta a családi rendezvényeket, mit tehetek?
Már több éve együtt vagyunk,de ő a saját s az én családi rendezvényeimre se jár el,úgy mint névnap,szülinap,karácsony.
Ciki-e,hogy anyum párja,tesóm párja ott van,csak én vagyok egyedül,esküvőre se szeret eljönni így oda nem kísért el.Illetve normàlis e az hogy abszolut mindent magamnak fizetek tehát,ha bemegyünk belvárosba,akkor a benzinbe beleadok,külön kasszán vagyok.Nem akarok ráerőltetni dolgokat ,hogy kísérgessen ide oda mert akkor rosszabbat érnék el vele.A baràtnőim szoktak elkísérni ide-oda.
Ő inkàbb otthon ülős típus.
Hallottam néhány ilyen kapcsolatról. Előbb-utóbb mind zátonyra futott.
Nem tudok jobbat mondani, de sok más mellett ebben is fontos, hogy nagyjából ugyanolyan legyen az elképzelésetek/igényetek. Ha ő most, fiatalon ilyen, milyen lesz mondjuk 50 évesen? Pedig az sem öregkor még!
Szerintem mindkettőtöknek jobb, ha olyan párt kerestek, akivel ebben is összeilletek. Te 29 évesen még éppen időben vagy váltani, de ha mondjuk 5 év múlva jössz rá, hogy ebből eleged van, akkor már sokkal kevesebb esélyed van párt találni.
Ne foglalkozz velük, sajnos ilyenek a mai emberek, ítélkeznek és a még földön lévő emberbe is belerúgnak.
Tedd azt amit te helyesnek gondolsz és ne törődj a rosszindulatú gyarlókkal.
Nincs mit, szívesen. :)
És 34 évesen még nagyon is fiatal vagy. Ez nagy baromság, hogy 30 után a nők már nem lehetnek szépek és csinosak, szóval a fel a fejjel előtted van még az élet. :)
Ha nem érzed meg a jó szándékot a szavaim mögött, az nem az én bajom. Élj, ahogy akarsz, képzelj, amit akarsz!
Eleve egy férfi nála fiatalabb nőt keres. Vedd tudomásul, hogy 30 fölött a nőtlen férfiak is fogyatkoznak, ill. egyre nagyobb arányban találhatsz közöttük jelenlegi párodnál is nagyobb rigolyával megvert személyeket. Igaz, 40 felé az elváltakból (és gyerekesekből) egyre több van, de az másféle problémákat hozhat elő. Arról nem is beszélve, hogy nyilván oka volt annak, ha egy férfi előző házassága tönkre ment. Talán, mert ővele is nehéz volt együtt élni. Szóval férfi lesz, csak nem mindegy, milyen. (Persze ez fordítva is igaz.)
Nem olvastam végig 5 oldalt, ha irtál róla, bocsánat. Mit unt meg benne? Ha elment veled akkor magára hagytad, tehát unatkozott? Mert jobb otthon tespedni a tv elött mint ülni a sarokban és számára nem túl szimpatikus emberekkel bájcsevegni.
Nagyim, nagyon össze tartaná a családot 4gyereke van 6 unokája 2 mostoha unokája. Karácsony húsvét templombúcsú szüret (szőlő nincs csak pár lugas) illik ott lenni program. Klasszikus menü húsleves......
Megy a pálinkázás, nagyim kicsit csípősen főz és a pálinka után megy az egyházpolitika és politika,konzervatív nézetek, unoka bátyám barátnőjenek lelkész az apukája teljesen más vallású mint mi de azt a vallást sem gyakorolja. Egyértelmüen nem érezheti valami jól magát ezeken a rendezvényeken, húzódozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!