Boldogok vagytok? Ilyennek képzeltétek el az életeteket 5 vagy 10 évvel ezelött?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 22:26
1/45 anonim válasza:
Én igen. Szerencsés vagyok eddig legalábbis :)
2/45 anonim válasza:
hát nem. 8 év után válunk 1 éves kislánnyal..
4/45 anonim válasza:
Én se vagyok boldog.
Nem igy képzeltem el 5 évvel ezelőtt.
Van egy barátnőm aki minden nap csak veszekszik velem. Munka semmi mert a környéken nincs semmi lehetőség.
21/F
5/45 anonim válasza:
Az első kérdésedre NEM a válaszom.
A másodikra pedig NEM.
6/45 anonim válasza:
Úgy képzeltem,lesz egy jó állásom,egy szépen ívelő karrierem,ehhez képest munkám sincs.Mondjuk folyamatosan próbálkozom,de akkor is idegőrlő ez az egész!
Az életem többi részével elégedett vagyok.
Saját ház,önálló élet,szerető pár.
7/45 anonim válasza:
Igen! Hat évvel ezelőtt csak reménykedtem benne, de hamar bizonyosság lett belőle. Én már a halálomig boldog leszek a férjemmel, ez biztos!
8/45 anonim válasza:
Első kérdésre a válasz: Részben.
A másodikra: Egyáltalán nem. Semmi sem jön össze, ahogy kellene, első lépésben a munka.
22/L
9/45 anonim válasza:
Lényegébe boldog vagyok,de nem ilyennek képzeltem el az életem mint amilyen,már rég nem itt kéne tartanom ahol most...:(( Persze tudom jórészt magamnak köszönhetem,de most "kapálok",hogy azért jobb legyen! 29F
10/45 anonim válasza:
Sajnos mind a két kérdésre a válaszom NEM. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!