Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyennek képzeltétek el...

Milyennek képzeltétek el gyerekként az életeteket? Mi valósult meg belőle?

Figyelt kérdés
Szerintem,mindenkinek(legalábbis a lányoknak) van elképzelésük arról,hogy milyen férjet akarnak,meg hány gyereket stb. Én pl boldog életet hűséges férjet,családiházat,ikreket képzeltem el magamnak. :D
2009. júl. 6. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
kb. semmi nem valósult meg. :) gyerekkoromban mérnök v. jogász szerettem volna lenni. nem vágytam családra, gyerekekre. most egy bankban dolgozom, férjnél vagyok, van egy lányom. :)
2009. júl. 6. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudtam, hogy hamar lesz gyerekem, de azt ne, hogy ennyire..

Lányt akartam, meg ikreket, egy fiam van.

Családi házat, nagy esküvőt, ezek mér váratnak magukra, a lány ikrekkel együtt:)

Fodrász akartam lenni, talán az leszek...

2009. júl. 6. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindig akartam férjet és 2 gyereket, lehetőleg fiúkat. Sejtettem, hogy elég korán férjhez fogok menni úgy 23-24 körül, de az élet előbb hozta el az igazit, szóval már 21 évesen házas voltam. Fontos volt nekem a tanulás is és arról sem mondtam le...végülis eddig minden úgy alakult, ahogy elterveztem. Van egy szerető férjem és 2 fiam, így is terveztem, de az életet rosszabbnak képzeltem sok oldalról, mint amilyen életem van, viszont van 1-2 dolog, amit jobbnak képzeltem és rosszabb.

26/L

2009. júl. 6. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ikrek, családi ház, aztán az ikrekről lemondtam, és egy lányt szerettem volna. Eddig egy fiú jött össze, akit nagyon szeretek.:) A családi házat viszont meg akarom valósítani. Munkával kapcsolatban sok mindent akartam: akartam fodrász lenni, irodai munkát akartam, ügyvéd is szerettem volna lenni. Könyvelő leszek, úgyhogy az irodai munka jön be, de lehet, hogy elvégzek egy fodrász tanfolyamot is. Mindig is nagyon céltudatos voltam. Amit akarok, azt megvalósítom. És nincs akadály. Hát elég optimista is vagyok.:)
2009. júl. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!