Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekként milyen csínyeket...

Gyerekként milyen csínyeket csináltál a testvére (i) d ellen?

Figyelt kérdés

Akár olyat is írhattok ami viccesre sikerült és olyat is ami rosszul sült el.Mi lett a következménye?

(Vagy akár rokonok ellen elkövetett csínyt is írhattok)

2011. aug. 12. 11:49
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Én semmilyet. Inkább ellenem csináltak a testvéreim, a húgom kedvenc szórakozása volt, hogy elkezdett üvölteni, hogy megvertem, erre kikaptam, akkor meg röhögött a markába.
2011. aug. 12. 11:53
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
én emlékszem nővérem egyszer kergettem, hogy megverem :D ő meg kajával a kezébe szaladt körbe körbe az asztal körül aztán ment a lépcsőn fel azt elesett hasra :D :D a tányérból meg minden kiborult :S ez a legviccesebb ami eszembe jut biztos volt több is. :D
2011. aug. 12. 11:54
 3/37 anonim ***** válasza:
85%
Nekem 2 nővérem van. Mi sokat bohóckodtunk egymással. A másik bezárása bizonyos helyekre (szoba vagy éppen a wc) mindennapos volt. A kaják megsózása is. De volt egy nagyon durva szivatás, amit sosem felejtek el: ráfingani a másik fejére :D
2011. aug. 12. 11:57
 4/37 anonim ***** válasza:
91%

Csínyeket kevésbé, de harapni haraptam. Egyszer nagyon megharaptam a nővéremet, úgy, hogy vérzett a háta! Azóta is bánom, és nemrég, 23 év után kértem újra bocsánatot... Akkor olyan 3-4 lehettem.

Ő mondjuk később odavert engem a zongorához, nekem a könyököm vérzett csúnyán, szóval egál. De általában közösen sántikáltunk rosszban, ezek viszont soha nem valakik ellen irányultak, csak ilyen kis titkos dolgok voltak köztünk. Gyűjtöttünk lomokat, és elrejtettük a Duna-parton, egész kis lakást rendeztünk be ott, meg volt egy titkos üzenőfüzetünk, amibe írkáltunk egymásnak, az a WC padlószőnyege alatt volt, de utóbb kiderült, hogy Anyuék végig tudtak róla. :)

2011. aug. 12. 11:59
 5/37 anonim ***** válasza:
80%

Unokatesóm volt.

A tesója 2 évvel volt fiatalabb aki akkor volt kb 3 éves.

Kint játszottak édesapám meg ott volt náluk és kint cigizett. Uncsitesóm valamit veszekedett a kistesóval mikor az anyja beszaladt. Ök nem látták apukámat és angyobbik dühében bele harapott saját magában úgy hogy ott maradt a fognyoma és elindult bögve befele hogy a kistesója tette. Csak hogy apukám utánna ment és közölte hogy ö látta a tettest.

annyit hogy az unokatesóm egy nagyon hisztis gyerekvolt és felnöttként joszívü, csendes, okos ember lett. én el sem hiszem amiket mesélnek róla.

2011. aug. 12. 12:02
 6/37 anonim ***** válasza:
75%
én egyszer a testvéremnek bele csíptam az arcába 3évesen és még mindig látszik 18-év után :D :D
2011. aug. 12. 12:05
 7/37 anonim ***** válasza:
és miért jártál pszihologusjoz
2011. aug. 12. 12:06
 8/37 anonim ***** válasza:
Tán mert a szülei eléggé betegesnek találták azt, hogy ráverte a saját beteg húgára?!
2011. aug. 12. 12:08
 9/37 anonim ***** válasza:
88%
Mi inkább közösen tesómmal csináltuk:D De az nagyon durva volt:D De kicsik voltunk.Ahol nagymamám lakik, van egy utálatos szomszéd, aki a mai napig utálja az ottani mamámat, mert egyszer eltűnt a kutyája és a papára(aki már nem él fogta), hogy biztos ellopta. Na és mi kicsik voltunk és irkáltunk neki leveleket,ilyen szerelmes leveleket(mert amúgy is félre...úrt) És hallottuk, ahogy a férje veszekedik vele. Meg rajzoltunk neki, és beledobtuk a postaládájába:D Meg olyanokat, h becsöngettünk és elszaladtunk:xD De szerintem ilyet(becsöngetés) mindenki csinált. Ja, tesóm mániája volt, ha befogtam a száját , mert pl valamit mondott, hogy megnyalta a tenyerem:xD
2011. aug. 12. 12:09
 10/37 anonim ***** válasza:
75%
Én hugom fenekébe belecsíptem és olyankor sírt. Ő viszont sokszor megharapott minket (engem meg a nővérem) úgy hogy akár vérzett is és sokáig látszott. Meg kiütöttem egyszer nővérem fogát gyúródeszkával :( de nem voltunk gonoszok egymással, utána mindig bántuk. Olyanra is emlékszem hogy nővéremmel veszekedtem, hogy ki nézegessen egy könyvet és akkor is durván egymásnak estünk, vérzett a nyaka és sírt.
2011. aug. 12. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!