Gyerekként milyen csínyeket csináltál a testvére (i) d ellen?
Akár olyat is írhattok ami viccesre sikerült és olyat is ami rosszul sült el.Mi lett a következménye?
(Vagy akár rokonok ellen elkövetett csínyt is írhattok)
Csínyeket kevésbé, de harapni haraptam. Egyszer nagyon megharaptam a nővéremet, úgy, hogy vérzett a háta! Azóta is bánom, és nemrég, 23 év után kértem újra bocsánatot... Akkor olyan 3-4 lehettem.
Ő mondjuk később odavert engem a zongorához, nekem a könyököm vérzett csúnyán, szóval egál. De általában közösen sántikáltunk rosszban, ezek viszont soha nem valakik ellen irányultak, csak ilyen kis titkos dolgok voltak köztünk. Gyűjtöttünk lomokat, és elrejtettük a Duna-parton, egész kis lakást rendeztünk be ott, meg volt egy titkos üzenőfüzetünk, amibe írkáltunk egymásnak, az a WC padlószőnyege alatt volt, de utóbb kiderült, hogy Anyuék végig tudtak róla. :)
Unokatesóm volt.
A tesója 2 évvel volt fiatalabb aki akkor volt kb 3 éves.
Kint játszottak édesapám meg ott volt náluk és kint cigizett. Uncsitesóm valamit veszekedett a kistesóval mikor az anyja beszaladt. Ök nem látták apukámat és angyobbik dühében bele harapott saját magában úgy hogy ott maradt a fognyoma és elindult bögve befele hogy a kistesója tette. Csak hogy apukám utánna ment és közölte hogy ö látta a tettest.
annyit hogy az unokatesóm egy nagyon hisztis gyerekvolt és felnöttként joszívü, csendes, okos ember lett. én el sem hiszem amiket mesélnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!