Gyerekként milyen csínyeket csináltál a testvére (i) d ellen?
Akár olyat is írhattok ami viccesre sikerült és olyat is ami rosszul sült el.Mi lett a következménye?
(Vagy akár rokonok ellen elkövetett csínyt is írhattok)
azzal indítottam, hogy két évesen egy megdézsmált patkánymérges dobozzal a kezembe ballagtam ki a spájyzból, 20mp-en belül úton voltunk a gyomormosásra, az nem volt annyira mókás
aztán a bátyám első randija előtt kb 12 évesen /én akkor 7 voltam/ nagyon ideges volt, már előtte két nappal ki volt vasalva a pólója és a nadrág, ahhoz senki nem nyúlhatott
és indulás előtt egy órával kitaláltam, hogy én is akarok menni, persze tesóm határozottan lekoptatott, hiába ígértem meg, hogy jó leszek, szóval míg zuhanyzott befújtam a ruháit fenyő illatú wc illatosítóval jó alaposan, piszkosul elpüfölt:o)
amikor kicsik voltunk imádtuk a fánkot amit nagyi töltött meg lekvárral, egyszer egy családi szülinapon, kb 35-en gyűltünk össze és nagyi sütött vagy 70-80 darabot, csórinak ráment biztos fél napja, amikor kész lett, bevitte a spájzba én meg belopóztam és az összesből kinyaltam a lekvárt
piszok szarul lettem, hányás és társai
nagyon büszke volt rám az egész család
mentségemre legyen szólva, azóta nem eszem meg a sárgabarackot semmilyen formába úgy becsömöltem akkor tőle, de nagyi rohadt jól csinálta
az egyik nyári szünetben kb 10-11 voltam a tesóm 15-16, két hétig folyamatosan követtem mindenhová árnyékként, szó szerint, míg a wc-n volt kintről dumáltam neki és mikor bárki megkérdezte, hogy miért nem hagyom már békén, közöltem vele, hogy könyvet akarok írni, mint David attenborough a majmok életéről
és sajnos még sorolhatnám napestig
be kell valljam imádom a bátyámat:o)
Az öcsémmel állandóan verekedtünk meg megcsavartuk egymás kezén a bőrt. Az tud ám fájni rendesen. :/
Meg az öcsémet nyaggattam, hogy adja már oda a távirányítót, erre ő úgy a számhoz, hogy felhasadt.
ez nem velem történt az egyik haverom mesélte
a bátyja és közte kb 6 év van
egy két szintes házban laktak, és két ugyanolyan tv volt a lakásban az egyiket len nézte az édesapja a másikat fent a bátyja
elkérte az édesapjától a lenti távkapcsolót és a félig nyitott ajtónál takarásból váltogatta a csatornákat a tesója tv-jén
5 perc múlva repült a lépcsőn.:o))))
Háát...A nővéremmel (2,5 év van közöttünk) mindig verekedtünk, és szavakkal is bántott (pedig én őt soha). Eleinte (6-10 éves koromban) még vissza mertem ütni, aztán már csak ő vert engem. Egy másik kérdéshez már leírtam, hogy miket csinált velem, de ide is leírom. Szóval:
"Többször is majdnem megfulladtam, mert a párnát a fejemhez szorította, és nem kaptam levegőt. Aztán amikor már elkezdtem visítani, mint egy őrült, akkor levette. De ezt a párnás dolgot rengetegszer megcsinálta. De néhányszor meg is pofozott, meg nekivágott a falnak, úgy hogy lehetőleg a fejemet verjem be. A csuklómat szorongatta mindig, amikor ideges lett valamiért, és úgy lökött rá az ágyra, aztán kezdődött a fojtogatás. Egyszer az arcomra is rátérdelt, miközben a párna a fejemen volt. Most 18 éves, ezek a dolgok 2 éve fejeződtek be, mivel mostanra már érettebb lett. De egész kicsi koromtól kezdve bántott egyfolytában. Először szavakkal, utána tettekkel. 6 éves voltam amikor elkezdett testileg is "piszkálni". Attól kezdve 13-14 éves koromig mindig csinálta. A szüleim nem tudtak mit tenni (hiába szóltak rá mindig, akkor is megtette ezeket), főleg amikor ketten voltunk csak itthon. Persze mindig megpróbáltam megvédeni magam, de akkor jött a pofon, és az, hogy "mit képzelsz te, hogy megütsz??". Tehát úgy csak még többet kaptam.
Most, hogy barátja van (1, 5 éve), csak vele foglalkozik, hozzám egy szót se szól (szó szerint), de nagyon örülök, hogy ez így van, különben biztos, hogy még mindig előfordulnának az ilyen dolgok. Egyébként a fizikai bántalmazások eltörpültek a verbálisok mellett."
5-6 éves koromban már "aktívan" piszkált mindenért. Sokszor volt pl. olyan, hogy megette a csokimat, elvette, összetépte a gyerekmagazinjaimat, direkt kikapcsolta a tv-t előttem :D meg ilyesmik. Ja, és ha valamit nem jól csináltam, akkor is beszólogatott, meg a rajzaimat is mindig kritizálta. Kb. ennyi. Igazi gyerekcsínyeket nem csináltunk, mert nem voltunk jóban ahhoz.
15/L
13:12 nagyon durva amit írsz a tesódról, nem ép szellemileg
a szüleidnek igenis komolyan foglalkozni kellett volna a dologgal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!