Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekként milyen csínyeket...

Gyerekként milyen csínyeket csináltál a testvére (i) d ellen?

Figyelt kérdés

Akár olyat is írhattok ami viccesre sikerült és olyat is ami rosszul sült el.Mi lett a következménye?

(Vagy akár rokonok ellen elkövetett csínyt is írhattok)

2011. aug. 12. 11:49
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

azzal indítottam, hogy két évesen egy megdézsmált patkánymérges dobozzal a kezembe ballagtam ki a spájyzból, 20mp-en belül úton voltunk a gyomormosásra, az nem volt annyira mókás

aztán a bátyám első randija előtt kb 12 évesen /én akkor 7 voltam/ nagyon ideges volt, már előtte két nappal ki volt vasalva a pólója és a nadrág, ahhoz senki nem nyúlhatott

és indulás előtt egy órával kitaláltam, hogy én is akarok menni, persze tesóm határozottan lekoptatott, hiába ígértem meg, hogy jó leszek, szóval míg zuhanyzott befújtam a ruháit fenyő illatú wc illatosítóval jó alaposan, piszkosul elpüfölt:o)

amikor kicsik voltunk imádtuk a fánkot amit nagyi töltött meg lekvárral, egyszer egy családi szülinapon, kb 35-en gyűltünk össze és nagyi sütött vagy 70-80 darabot, csórinak ráment biztos fél napja, amikor kész lett, bevitte a spájzba én meg belopóztam és az összesből kinyaltam a lekvárt

piszok szarul lettem, hányás és társai

nagyon büszke volt rám az egész család

mentségemre legyen szólva, azóta nem eszem meg a sárgabarackot semmilyen formába úgy becsömöltem akkor tőle, de nagyi rohadt jól csinálta

az egyik nyári szünetben kb 10-11 voltam a tesóm 15-16, két hétig folyamatosan követtem mindenhová árnyékként, szó szerint, míg a wc-n volt kintről dumáltam neki és mikor bárki megkérdezte, hogy miért nem hagyom már békén, közöltem vele, hogy könyvet akarok írni, mint David attenborough a majmok életéről

és sajnos még sorolhatnám napestig

be kell valljam imádom a bátyámat:o)

2011. aug. 12. 12:46
 22/37 anonim ***** válasza:

Az öcsémmel állandóan verekedtünk meg megcsavartuk egymás kezén a bőrt. Az tud ám fájni rendesen. :/

Meg az öcsémet nyaggattam, hogy adja már oda a távirányítót, erre ő úgy a számhoz, hogy felhasadt.

2011. aug. 12. 12:47
 23/37 anonim ***** válasza:
Huhu még mennyit elkövettünk.. Bátyám aludt én meg be lopoztam a szobájába és ráöntöttem egy lábas vizet(hideget). Akkor csak kergetett én meg futottam az asztal körül és húztam el a székeket hogy essen el. Ő meg csípős paprikát tette a számba amitől úgy feldagadt orvoshoz kellett vinni. De ő kezdte legelőször amikor kirántott 2 évesen a kiságyból és eltört a kulcscsontom. ő akkor volt 6 éves.. Sorolhatnám de betelne az egész oldal vele:D:D 18L
2011. aug. 12. 12:57
 24/37 anonim ***** válasza:
72%

ez nem velem történt az egyik haverom mesélte

a bátyja és közte kb 6 év van

egy két szintes házban laktak, és két ugyanolyan tv volt a lakásban az egyiket len nézte az édesapja a másikat fent a bátyja

elkérte az édesapjától a lenti távkapcsolót és a félig nyitott ajtónál takarásból váltogatta a csatornákat a tesója tv-jén

5 perc múlva repült a lépcsőn.:o))))

2011. aug. 12. 12:59
 25/37 anonim ***** válasza:
71%
Belepisilt a bátyám a legós dobozomba. Akkor anyuék elfenekelték .. Nem tudták mi ez az iszonyat büdös az emeleten. Én meg később tyúk sz*rt etettem vele azt mondtam neki hogy finom csoki golyó. Szépen becsomagoltam neki.. Nem panaszkodott..
2011. aug. 12. 13:04
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Háát...A nővéremmel (2,5 év van közöttünk) mindig verekedtünk, és szavakkal is bántott (pedig én őt soha). Eleinte (6-10 éves koromban) még vissza mertem ütni, aztán már csak ő vert engem. Egy másik kérdéshez már leírtam, hogy miket csinált velem, de ide is leírom. Szóval:

"Többször is majdnem megfulladtam, mert a párnát a fejemhez szorította, és nem kaptam levegőt. Aztán amikor már elkezdtem visítani, mint egy őrült, akkor levette. De ezt a párnás dolgot rengetegszer megcsinálta. De néhányszor meg is pofozott, meg nekivágott a falnak, úgy hogy lehetőleg a fejemet verjem be. A csuklómat szorongatta mindig, amikor ideges lett valamiért, és úgy lökött rá az ágyra, aztán kezdődött a fojtogatás. Egyszer az arcomra is rátérdelt, miközben a párna a fejemen volt. Most 18 éves, ezek a dolgok 2 éve fejeződtek be, mivel mostanra már érettebb lett. De egész kicsi koromtól kezdve bántott egyfolytában. Először szavakkal, utána tettekkel. 6 éves voltam amikor elkezdett testileg is "piszkálni". Attól kezdve 13-14 éves koromig mindig csinálta. A szüleim nem tudtak mit tenni (hiába szóltak rá mindig, akkor is megtette ezeket), főleg amikor ketten voltunk csak itthon. Persze mindig megpróbáltam megvédeni magam, de akkor jött a pofon, és az, hogy "mit képzelsz te, hogy megütsz??". Tehát úgy csak még többet kaptam.

Most, hogy barátja van (1, 5 éve), csak vele foglalkozik, hozzám egy szót se szól (szó szerint), de nagyon örülök, hogy ez így van, különben biztos, hogy még mindig előfordulnának az ilyen dolgok. Egyébként a fizikai bántalmazások eltörpültek a verbálisok mellett."

5-6 éves koromban már "aktívan" piszkált mindenért. Sokszor volt pl. olyan, hogy megette a csokimat, elvette, összetépte a gyerekmagazinjaimat, direkt kikapcsolta a tv-t előttem :D meg ilyesmik. Ja, és ha valamit nem jól csináltam, akkor is beszólogatott, meg a rajzaimat is mindig kritizálta. Kb. ennyi. Igazi gyerekcsínyeket nem csináltunk, mert nem voltunk jóban ahhoz.

15/L

2011. aug. 12. 13:12
 27/37 anonim ***** válasza:

13:12 nagyon durva amit írsz a tesódról, nem ép szellemileg

a szüleidnek igenis komolyan foglalkozni kellett volna a dologgal

2011. aug. 12. 13:24
 28/37 anonim ***** válasza:
71%
egyszer a tesómal az erkélyen verekedtünk és én átzuhantam a korláton :D az volt a szerencse hogy bokorra estem a tesóm jól beied
2011. aug. 12. 13:25
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Mikor nagyon kicsik voltunk két lány testvérem és én és szüleink valamiért egy kis időre elmentek otthonról mi befeküdtünk az asztal alá és rákentünk egymás hajára egy doboz margarint...
2011. aug. 12. 13:49
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
A bátyámnak egyszer az egész háta leégett, de hólyagosra, bőrgyógyászhoz is kellett vinni annyira, és otthon mindig félmeztelen volt, beszólt valamit, én meg rácsaptam tenyérrel rohadt erősen a hátára:)Mikor még friss volt a leégés:D Mondjuk miután én is leégtem, beláttam, hogy ez kicsit túl durva volt...xd
2011. aug. 12. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!