Gyerekként milyen csínyeket csináltál a testvére (i) d ellen?
Akár olyat is írhattok ami viccesre sikerült és olyat is ami rosszul sült el.Mi lett a következménye?
(Vagy akár rokonok ellen elkövetett csínyt is írhattok)
Megettem egyszer az összes gyűjtögetett édességét bosszúból. Erre mai napig is tisztán emlékszem...
Ő meg folyton azzal ijesztgetett, hogy farkam nőtt, én meg forogtam körbe, persze nem láttam, mire azt mondta, mindenki látja azt, csak én nem:-S
a nővéremre boritotam a falat
UI: nem lett semmi baja
13:24!
13:12-es vagyok.
A szüleim nem tudtak tenni semmit. Bár mindig rászóltak, hogy ne csinálja, de persze nem hallgatott rájuk. Nekem pedig azt mondták, hogy védjem meg magam, de egy idő után már nem mertem/nem akartam, hiszen tök felesleges lett volna, mert még többet kaptam akkor. Egyébként a nővérem elvileg teljesen normális, csak ilyen erőszakos, de nem tudni, mitől.
Visítva röhögtem a történeteken! :) (Munkahelyen...) :)
Eszembe is jutott pár, mondjuk inkább a tesómmal együtt követtünk el csínyeket.
Az pl. Anyukámnak "nagyon" tetszett, amikor szőlőszemeket dugtunk a lepedője alá, amire természetesen rá is feküdt. :)
Aztán volt olyan is, hogy mikor tudtuk, hogy Apummal épp etyepetyélnek, bedugtuk a kutya szájába a kenyeret, mintha ellopta volna, aztán őrjöngve rájuk nyitottunk, hogy a kutya ellopta a kenyeret. :)
És hogy miért nem zárták magukra az ajtót? Mert a kulcsot már régen eldugtuk. :)
Mikor Öcsém kicsi volt, mindig felbíztattam, hogy másszon ki a rácsos ágyából, aztán különféle feladatokat találtam ki, amiket meg is csinált. Pl. hozza el a WC-ből a WC pumpát és rohangáljon azzal fel-alá a konyhában.
Most belegondolva, Anyumnak nem lehetett olyan könnyű a gyerekkorunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!