Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekként milyen csínyeket...

Gyerekként milyen csínyeket csináltál a testvére (i) d ellen?

Figyelt kérdés

Akár olyat is írhattok ami viccesre sikerült és olyat is ami rosszul sült el.Mi lett a következménye?

(Vagy akár rokonok ellen elkövetett csínyt is írhattok)

2011. aug. 12. 11:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
66%

Megettem egyszer az összes gyűjtögetett édességét bosszúból. Erre mai napig is tisztán emlékszem...

Ő meg folyton azzal ijesztgetett, hogy farkam nőtt, én meg forogtam körbe, persze nem láttam, mire azt mondta, mindenki látja azt, csak én nem:-S

2011. aug. 12. 14:07
 32/37 anonim ***** válasza:
73%
Vízzel töltöttük fel a fogkrémes tubust, duci fogkefét belegyömöszöltük úgy a tartóba, hogy nem lehetett kivenni. Ajtó kilincs belső oldalát bekentük testápolóval...
2011. aug. 12. 14:37
 33/37 anonim válasza:
55%

a nővéremre boritotam a falat

UI: nem lett semmi baja

2011. aug. 12. 16:11
 34/37 anonim ***** válasza:
71%

13:24!

13:12-es vagyok.

A szüleim nem tudtak tenni semmit. Bár mindig rászóltak, hogy ne csinálja, de persze nem hallgatott rájuk. Nekem pedig azt mondták, hogy védjem meg magam, de egy idő után már nem mertem/nem akartam, hiszen tök felesleges lett volna, mert még többet kaptam akkor. Egyébként a nővérem elvileg teljesen normális, csak ilyen erőszakos, de nem tudni, mitől.

2011. aug. 12. 16:50
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Visítva röhögtem a történeteken! :) (Munkahelyen...) :)

Eszembe is jutott pár, mondjuk inkább a tesómmal együtt követtünk el csínyeket.

Az pl. Anyukámnak "nagyon" tetszett, amikor szőlőszemeket dugtunk a lepedője alá, amire természetesen rá is feküdt. :)

Aztán volt olyan is, hogy mikor tudtuk, hogy Apummal épp etyepetyélnek, bedugtuk a kutya szájába a kenyeret, mintha ellopta volna, aztán őrjöngve rájuk nyitottunk, hogy a kutya ellopta a kenyeret. :)

És hogy miért nem zárták magukra az ajtót? Mert a kulcsot már régen eldugtuk. :)

Mikor Öcsém kicsi volt, mindig felbíztattam, hogy másszon ki a rácsos ágyából, aztán különféle feladatokat találtam ki, amiket meg is csinált. Pl. hozza el a WC-ből a WC pumpát és rohangáljon azzal fel-alá a konyhában.

Most belegondolva, Anyumnak nem lehetett olyan könnyű a gyerekkorunk. :)

2011. aug. 13. 08:04
 36/37 anonim ***** válasza:
Emeld már ki ezt a kérdést, légyszi, szeretnék még több ilyen történetet olvasni :)
2011. aug. 13. 13:47
 37/37 anonim ***** válasza:
Az én nővérem is nagyon durva velem! 10 éves vok. Egyszer amikor leültem a kanapéra elkezdett ordibálni hogy:Menj innen te kis k*cs*g! Ezért mondtam hogy nagyon durva. Aztán nagyon összevesztünk. Úgy fejeződött be hogy szólni akartam volna anyának hogy a nővérem teljesen megkerdült. De úgy megvert hogy már teljesen vörös voltam. Amikor szólni akartam volna befogta a számat,amivel csak annyit ért el hogy megharaptam a tenyerét ( ez még 2 évvel ezelőtt történt). Most is vannak durva veszekedéseink. Amikor legalább egy órát gépeznék ezt mondja: Edd meg a h*lye gépedet te h*lye gyerek! A nővérem 17 éves.Egyszer úgy leszidott hogy én elkezdtem bőgni és becsukozkodtam a szobámba. Kiugrottam a nyitott ablakon. Semmi bajom nem történt mert talpra estem. A kutya viszont beriasztott így elfutottam a fóliába mert ott sose találna meg. A minden vita vége az hogy én leszek leszidva, meg lepofozva. A szülinapomon is az volt az asztalomon:Boldogtalan szülinapot! De a testvérem szerintem direkt azt akarja hogy lilára pofozzanak. Egyszer csínyként amikor aludt bementem a szobájába és bosszúból összekötöztem a lábát, kezét mert már nagyon elegem volt belőle.A könyveit is eldugtam. Vitt haza egy nagy karót. Én már örültem is neki hogy végre nem én leszek lepofozva meg leszidva hanem ő is. Meg a beats by dre fülesét is eldugtam ami 78000 ft volt. Nagyjából ennyi. Még most is szoktunk mindennap veszekedni.
2012. aug. 15. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!