Miért kezelnek "gyerekként"?
Szerencsére édesanyámmal viszonylag jó a kapcsolatom,vele tudok a legjobban beszélgetni,bármikor fordulhatok hozzá tanácsért,meghallgat,segít,mindig számíthatok rá.Édesapámmal már sajnos nem ilyen jó a viszonyom.Sokszor érzem,hogy hülyének néz,amit én mondok,az csak hülyeség lehet,ha valami történik,biztos én vagyok a hibás..stb.A bátyám is még gyerekként kezel,sok esetben,pl.ha el akarok menni bulizni,ilyet kérdez,hogy minek?Vagy ha vágok kenyeret,ilyet szól,hogy el ne vágjam a kezem,majd én vágok inkább.Édesapám is minden,egyébként magától értetődő dolgot elmond,mintha 5 éves lennék,enyhe túlzással.Édesanyám viszont felnőttként kezel.Nem értem miért viselkednek így velem,egyébként rettentő bosszantó tud lenni néha.Ha segítek itthon,vagyis nem is segítek,hiszen nekem ez a természetes,ha anya nincs itthon,én mosok,takarítok,vagy éppen főzök.De ha valamit nem csinálok meg,az egyből szemet szúrja.
Fél év múlva 18 éves leszek,nem tudom,hogy meddig fog még ez így menni,de már kezd idegesíteni nagyon.
17/L
A sütőst nem írtad..:)
De akkor is..nekik kislány vagy nekik..és egy jó ideig az is maradsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!