Azok a nők, akik nem akarnak gyereket, miért utálnak és támadnak mindenkit, akinek van?
Akinek nem inge az ne vegye magara! Te magadra vetted :S
Epp a kolleganoimmel beszelgetek es arra jottunk ra,h ez az atlag emberek velemenye (meg olyane is akinek van gyereke, igaz dolgozik).
Tessék egy példa a miértre: Budapest belvárosában élek, egy (luxus) lakóparkban. Délután ötkor a férjem, aki egész éjjel dolgozott, éppen szundított, én a nyelvvizsgámra tanultam, mikor is éktelen lárma, üvöltözés, csörgés, dübögés hasítja ketté a csendet. Úgy 15 perc múlva, mikor a férjem is felébredt, én is ideges voltam, hogy nem tudok koncentrálni, kinéztem a teraszról, hogy lássam, mi történik. A KÖZÖS kert méregdrága járólapján két kis anygyalka görkorizik, időnként a füvön-virágokon keresztülcsörtetve, közben nemcsak visítanak, de egyikük szájában síp, persze használja is. A kert parkosítva van, kertész gondozza, szökőkút, stb. szóval a közös költség nem kis része erre megy. A közelben rengeteg játszótér, de egyforma távolságra van a Városliget és a Margitsziget. Lesétáltam, becsöngettem anyucihoz, túlövöltve a bent harsogó tévét próbáltam informálódni, hogy ezt most komolyan gondolta-e? Csak hőbörgött, neki most nincs ideje... Én csak tovább firtattam, hogy ebből áll az anyaság? A gyereket kicsapjuk a kertbe, mi meg bent tévézünk? Erre mit válaszol? A klasszikus -Amíg nincs gyereke, addig nem tudhatja...
Na, itt ért véget a bűbájos türelmem... A sztorit nem részletezem, perceken belül a gyerkőcök haza(sétálni?)mentek, de gondolom a nő azóta is egy gyermektelen nő személyes támadásának érzi az esetet, pedig...
Azok a nők, akiknek már van gyerekük, miért vannak annyira k...ra elszállva maguktól? Mert sikerült kitolni egy gyereket? Hmm. Mekkora teljesítmény!
Közben meg a házasság romokban, mert ők a "szuper anyák" ugyebár, mert CSAK A GYEREK A LÉNYEG.
Természetesen. Csakis a gyerek a lényeg. Férjjel nem is kell foglalkozni, se magaddal. Egyedül is vannak.
Nem is értem...hm.
pfft...
Hahaha! A kolléganőddel felállítottál egy statisztikát ketten? Hát rögvest betojok! Ez jóóóó vicc!!!!! :-DDDDDDDDDD
Csinálok én is akkor egy statisztikát az egyik barátnőmmel. De csak ketten véleményezünk valamit és akkor azt mondjuk, hogy Mo. összes fiatal nője így gondolja.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de sok a pancser...nem kéne itt vitatkozni,főleg,akinek nincs is gyermeke,az honnan az okos fejéből szedi a tapasztalatait? az a baj,h fáj sokaknak,ha esetleg valaki BOLDOG Családban él!!?
Én csak sajnálom azokat,akik a pénzre,pénzre,pénzre,karrierre fogják,h nem akarnak gyereket.Jobb is,ha nem szül az ilyen,csak megkeserítene egy gyermeki életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!