Észre fogják veni a szüleim?

Te jó ég mekkora vagy. Amúgy azt figyeltem meg, hogy pár évvel ezelőtt a 10-12 éves lányok max 160 cm, míg a fiúk max 170 centi magasak voltak, ma már egy 10-12 éves lány 150-170 között van a fiúk pedig nem sokat változtak ez durva. A kérdező is 12 éves létére 165 cm, én ennyi idősen 155-160 között voltam 50 kg alatt. Most vagyok olyan 168 cm 57 kg-al. Amúgy az is brutális, hogy egy 10 éves gyereknek már striája vagy narancsbőre van (és ez nem csak a dagadt gyerekeknél van így).
Kérdező, ha nem akarod szétcseszni az egészségedet, azonnal állj le a "junk food" zabálással, különben felnőtt korodra nagyon megbánhatod. Mellesleg a fiúk többsége nem bukik a kötözöttsonkákra. Zabálás és telefonsimogatás helyett inkább tanulj, sportolj, okosodj és táplálkozz EGÉSZSÉGESEBBEN!
"Hass, alkoss, gyarapíts és a Haza fényre derül!"

Igy fojtatod senkinek se fogsz kelleni
De ha ennyi eszed van akkor hajra

Azert merenyletet nem kovettel... 😊
Napi szinten ez viszont tenyleg nem egeszseges. Heti 1x boven belefer. Pizza is nagyon finom tud lenni de en naponta meg se tudn enni.. umalmas lenne egy ido utan.

Legalább ne írjatok már neki olyanokat,h "senkinek nem fogsz kelleni" ... gondolom aki ezt írja 2x akkora mint a lány :DD
igen fogynod kellene legalább 10 kilót.cola helyett ha akarsz valamit ami nem víz, teát igyál cukor nélkül,azt még be is tudsz vinni a suliba.
vannak barátaid?ők ehhez mit szólnak?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!