18 vagyok, szüleim nem engedik, hogy a pasim nálam aludjon. Hany éves koromtól fogjak majd engedni?
Szerintem akkor engedik meg, ha... hát, ez jó kérdés. Volt barátom, aki már 19 éves volt, és NEKI nem engedték, hogy ott aludjak, vagy ő aludjon nálam.
Én amúgy 16 vagyok, és el vagyok engedve a barátomhoz (ő 15 éves), ill. ő is aludhat nálam.
Nem érzem magam ribancnak, hogy olyankor azt csinálhatok, amit akarok. Azt különben sem csak éjszaka lehet csinálni, hanem bármikor, de nagyon jó, ha utána mellette ébredhetek.
Szerintem ez a szülőkre nézve abszolút bizalomfüggő: ha megbíznak benned, akkor elengednek, ha valami miatt, akkor nem.
17 vagyok,a barátom lassan 19.
Szilveszterkor nálunk aludt. Az ő szülei is elengedeték,meg az enyémek is megengedték h ittaludhat.
A barátom,köztem és anyumék közt teljes a bizalom,szval evvel nincs gond :)
nem attól lesz belőled ribanc ha nálad alszik a barátod hanem attól hogy fűvel fával kefélsz!!
ne légy butus!!
én 16 voltam amikor együtt aludhattunk és akkor már 2 éve voltunk együtt. igen 14 voltam amikor megismerkedtünk!! és nem lettem ettől ribanc, mert nem váltogatom a pasikat hetente havonta.
na az én válaszom kicsit más lesz:D
szóóóval:D én 18 évesen már nem hagynám hogy ilyen témában gátoljanak. ha én úgy döntök hogy megyek, akkor megyek ennyi:D
szerintem próbáld velük érzékeltetni hogy már felnőtt vagy, és hogy neked kéne dönteni nem nekik:)
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!