Mit tehetek ha nem akarom, hogy velünk aludjon a párom gyereke?
a páromnak van egy fia az előző kapcsolatából,5 éves.Nagyon jó vele a viszonyom,sokat törődök vele,ajándékokat veszek neki,tényleg szeretem,és ő is engem,ezt szerintem a párom is látja.
3 hete elköltöztünk egy viszonylag kicsi albérletbe (1 szoba,nappali,konyha,fürdőszoba),mert a párom kapott egy nagyon jó állásajánlatot,és hirtelenjében csak ezt találtuk.Most szombaton fog jönni a kisfiú először,mert eddig az anyukájával és az ő férjével nyaralt.Én úgy gondolta,m az alvást,hogy mi alszunk a nappaliban a kinyithatós kanapén,a gyerek meg a szobában,vagy fordítva.De mielőtt ezt felvethettem volna,párom kitalálta,hogy a szobában a kempingágyon alszik a gyerek,mi meg a sajátunkon.Nekem ez nem tetszik,nem szeretnék vele együtt aludni,nem azért,mert így nincs szex 3 napig,hanem nekem az alvás olyan intim,összebújva alszom a párommal stb,nem tudom ez így mennyire lenne jó..Hogyan mondjam meg ezt diszkréten,úgy,hogy ne azt érezze,hogy ki akarom túrni a fiát?Vagy maradjak csöndben,és fogadjam el a helyzetet?
Nem értem a problémádat igazából. Attól hogy ott a gyerek miért ne lehetne összebújva aludni, vagy pucéron alszol akor arra a 3 napra fel lehet venni vmit?
Ha azt írtad volna, hogy mostantól minden nap ez lesz h, 1 szobába alszotok a gyerekkel az már nekem se tetszene, de ez pár nap.
Hát ha tényleg nem az a bajod, hogy 3 napig nem..., akkor teljesen érthetetlen amit írsz.
Te még "idegenekkel" nem aludtál egy szobában?
Nem voltál táborban, koleszban, vendég valahol, stb...?
Hát a párod helyében nem tudnám mire vélni, ha ezt felveted neki...
Én megértelek, próbáld meg ezt így felvetni a párodnak, de ne erőltesd, és ha nagyon ellenkezne akkor fogd fel úgy hogy ez a három nap ez másmilyen lesz.
Szerintem az nem lenne jó ha félreértené, és esetleg azt hámozná ki, hogy idegenkedsz a kisfiától.
Egyszerű: mondd meg egyenesen, hogy mit szeretnél és ragaszkodj az akaratodhoz.
Ha nem enged, akkor vagy aludj te külön vagy keress egy másik kapcsolatot, mert akkor egyértelmű, hogy a nő nem téged keresett társnak, hanem csak egy pasit, aki segít eltartani a gyerekét, akire ő maga rá van tapadva (azért alszik vele a gyerek, ami már csecsemőkorban sem egészséges) Hadd ne írjam keményebben...
Én teljesen megértelek.
Pláne, ha a gyerek eddig is ezt szokta meg, hogy külön szobában alszik, akkor nem lehet ebből semmi probléma.
Én amúgy sem pártoltam soha, ha a gyerek egy szobában, pláne egy ágyban alszik a szüleivel.
Mond el így, ahogy nekünk írtad, hogy eddig is külön aludt, ezután is szeretnéd ezért és ezért...
Ebből a borzasztóan komoly problémából az látszik, hogy a párod igazi apa, aki nem küldi az 5 éves gyerekét egy új helyen külön szobába, ahol ha felébred megijedhet, hogy nincs ott senki. Azért annyira nem is idős egy 5 éves gyerek.
Szerintem szorítsd össze a fogad és próbáld ezt a helyzetet elviselni 3 napig. Utána meg menni fog az élet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!