Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek hogy korában...

Mit tegyek hogy korában aludjon el a fiam? 3honapos de má réota fél11-fél12között alszik el és mit tehetek?

Figyelt kérdés
Már átalussza az éjszakát de jo lenne ha korábban aludna el,probáltam a fürdést elöbbre hozni mert elöször fél9,8,most fél8 nál tartunk de még mindig nem alszik el hamarabb.Du. nem sokat alszik fél-1orát majd este megint fél-1ora 5-6ora körül (de ez se mindig)ugyhogy fáradt is és mégse.Fürdés után cicin elalszik evés közbe de ha elveszem a cicit felébred(gondolom mert éhes)és utánna már megint eszik aztán a cicisem kell csak nyüglödik pedig dajkáljuk,félhomály,csönd van és nem alszik el elöbb,mit tehetek?Mostanába reggel is hamarabb ébred mert eddig fél9-9ig is aludt mostmár 8körül fentvan ez mitöl lehet?TUDOM HOGY ÖRÜLHETEK HOGY NEM KEL ÉJJEL ENNI DE JO LENNE HAMARÁBB ELALUDNA MERT MÁR HULLÁK VAGYUNK!!
2008. dec. 22. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

van egy könyv: "Aludj jól, gyermekem"

olvasd el, segít

2008. dec. 22. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
igen az a könyv jó meg suttogó titkai is, egyszerűen át kell programoznotok...
2008. dec. 22. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a türelmet és a kitartást javasolnám PROGRAMOZÁS helyett (halkan megjegyzem: jesszusoooom!!!). Nekünk is későn alvó volt a babánk, aztán egyszercsak elkezdett egyre korábban elaludni, bár most is van hogy kukorékol 10-ig. MOst 1 éves, de 3 hónaposan nekünk is kábé ugyanaddig volt fenn mint nektek, bármit próbáltunk. Én a suttogónak nem vagyok híve, nem alakítottunk ki semmilyen napirendet az én vezényletemmel, de az övével igen, és csodák csodájára ugyanaz lett az eredmény, mintha én vezettem volna. Javaslatom: próbálj a kicsi alvásidejében te is kinyújtózni, lazítani, ha alvásra nem is elég az a kis idő. A házimunkát a babával együtt is tudod végezni, ha pedig mégsem, akkor várhat akár holnapig is az a portörlés. A baba a legfontosabb, játssz vele sokat, mert megtérül a befektetett energia!

Azért nem árt a suttogót elolvasni, hátha nektek bejön, de mindenekelőtt sok-sok türelmet, kitartást, nem vagy egyedül!

2008. dec. 22. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az picim 2 hónapos, és nekem is csak fél 11-11között alszik el. De nem erőltetem ha akkor alszik, ha neki úgy jó, hát legyen. Viszont mi a napközbeni alvással vagyunk gondban. Nem alszik szinte semmit. Hiába próbáltam már mindent fent kuruttyol.Estére meg már annyira fáradt, hogy nem bírni vele.

2008. dec. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!