Mit tehetek hogy a fiam többet a ludjon, mert de alszik 2-3orát de du. Max 1 orát de azt is 2 részletben mit csináljak hogy du is aludjon többet? (3és fél honapos) eddig aludt du. is de 2hete nem akar.
Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 10:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, hogy ennyit alszik. Jobban érdekli már a világ, egyre többet lesz fenn napközben. Esetleg kiviheted levegőzni délután!
2/5 A kérdező kommentje:
jo lenne sétálni ha ö is élvezné de amiota ezek a hidegek vannak 20percet is képes sirni séta közben vagy a sok ruha vagy a hideg zavarja de én inkább az overált gondolom hogy zavarja mert nem tud ugy mozogni és a kezét a szájába venni.Az a baj azzal ghogy nem alszik hogy nem lehet lekötni semmivel,pár percig van el egy helyen egy dologgal mindegyhogy velem vagy egyedül van hamar ráun mindenre és csak nyüglödik,látom hogy fáradt és nyügös de mégsem alszik csak ilyen keveset.Segitsetek.
2009. jan. 7. 11:13
3/5 anonim válasza:
Az en fiam is ilyen volt, raadasul ejszaka is nagyon sokat fenn volt. A helyzet azota lett egy hajszalnyival jobb, miota kibujt az osszes foga (most ket eves). Lehet, hogy nalatok is az keszulodik. Egyebkent en mar rajottem, hogy az a legjobb, ha elfogadom, hogy az en fiamnak kevesebb alvasra van szuksege es nem parazom tul a dolgokat. Az, hogy nem koti le a figyelmet par percnel tovabb semmi, teljesen normalis, meg egy egy eves gyerek se tud negyed oranal tovabb ugyanarra a dologra koncentralni. Tegyel be megnyugtato zenet, fekudj le a foldre vele, hintaztasd a labadon, engedd, hogy felfedezzen. Es ne gorcsolj!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is ennyi az alvása a picimnek - ugyanannyi idős mint a tiéd-. Néha csak fél órákat alszik az etetések között egész nap. (Éjszakát átalussza már rég óta hála istennek). Sok csörgözörgő játék bevált, valamint imádja a textilpelust, azzal kukucs játékolunk. Minden játék kb. 5 percre köti le, de elvan. Aztán másfél óra után hiszti, hogy fáradt, kb. 1 órába telik amíg elaltatom, alszik fél órát, és kezdjük előről :)
Üdv
5/5 anonim válasza:
Sokan irigykednek szerintem. Ennyi alvás bőven elég. Egy csomó baba jelentősen kevesebbet alszik. Nem értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!