Sok alvásegy 6 honapos babának a napi 4 ora 2 részletben (nappal) éseste 11-12 orát alszik egyhuzamban? Valami baja lehet, aggodok!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 19:21
1/3 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ennyit alszik a babád. Sokan irigyeli fognak miatta, én is :)) A babák alvás közben fejlődnek legtöbbet! Még a felnőtteknek se egyforma az alvásigénye, nem hogy az ilyen pici babáké..
2/3 anonim válasza:
Sztem, mi nem voltunk jó alvók.6 hós kora óta kezdett aludni.
Nappal alszik 2 szer másfél órát, és éjjel este 10től reggel 9ig.
7 hónaposak vagyunk.
3/3 anonim válasza:
Sztem nem sok, kislányom is hasonló, bár nappal egyre kevesebbet alszik. Ő már 7 hónapos, általában éjjel 10-11 órát alszik, nappal pedig 4*félórát, esetleg az egyik alvás nyúlik hosszabbra, olyan 1,5 órára. Tehát közel ugyan ott vagyunk, mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!