6 hós babám éjszaka nagyon gyakran ébred, nyöszörög. Tehetek valamit, hogy nyugodtabban aludjon? Homeós bogyó?
Figyelt kérdés
Lehet bántja a foga (bár még nem akar kibújni), gondolom az intenzív mozgásfejlődés, a meleg is így hat rá.2009. ápr. 14. 10:42
1/5 anonim válasza:
Nekünk bevált a Viburcol kúp. Nem adtam minden este, csak amikor napközben is nyűgi volt és már este is nehezebben aludt el. Kisfiamnál is a fogak gyötörték meg.
2/5 A kérdező kommentje:
lehet megpróbálom, mennyi idővel lefekvés előtt adtad neki?
2009. ápr. 14. 11:17
3/5 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam is ilyen nyöszörgős volt, én a fogára dentinox gélt adtam ( nekünk nagyon bevált ), illetve nem tudom a te babód tápszeres-e, az én kisfiam sajna igen és nála a milupa jó éjszakát bevált . Kicsit sűrűbb és teltségérzete van tőle. Esetleg száraz a levegő, akkor párásító, bár már nem nagyon fűtünk, nálunk még egyszer-kétszer most is használom.Sőt a babák ha valami újat tanulnak, van , hogy azt gyakorolják álmukba. Az én babámat éjjel 1*-2*-er a helyére kell tennem a kiságyba mert próbálgat felállni és mindig az ágy végében köt ki. Bocsi, hogy ennyit beszéltem, de ezek az én tapasztalataim.
8 hónapos kisfiú anyukája
4/5 anonim válasza:
Volt amikor fürdés után, pelenkázáskor, utána szopcsi és aludt. De olyan is volt, hogy lefektettem aludni 1,5 óráig játszottuk, hogy kivettem a kiságyból, etetni próbáltam (nem kellett neki), ringattam, dúdoltam, elaludt, visszaraktam, 5-10 perc után megint nyöszörgött, forgolódott, megint kivettem újra próbáltam elaltatni, megint felébredt... na, akkor adtam neki kúpot és kb. 15 percen belül már aludt mint a tej. Nappal is lehet adni egyébként.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. ápr. 14. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!