Anyatejes, éjjel alvó babátok hány órát alszik éjszaka?
Nekem nagyon jó alvó gyerekeim vannak.
1. babám 6 hetestől este 8-tól reggel 6-7-ig aludt.
2. babám 4 hetestől este 8-tól reggel 8-ig (én ébresztettem rendszeresen!!! magától kb 9-ig aludt volna)
1. gyerekem a mai napig szuper alvó (3 éves)
2. néha felriad, elég visszasimogatni, párszor volt,hogy kellett szoptatni éjjel is (most 1 éves)
Sziasztok, akkor megnyugodtam :).
Az első baba nálunk nagyon jó alvó volt, 6 hetes kora után átaludta az éjszakát (kezdetben 6 órát, majd többet, de nem emlékszem maximum mennyit aludt így).
A második baba 2 hónapos, de este 8-tól reggel 7-ig alszik simán, én ébresztem szintén (vagy a nagyobbikra ébred, egy szobában vannak már).
Aggódtam, hogy esetleg túl sokat alszik éjjel, mert ugye csak anyatejes, nehogy "éhezzen", de úgy tűnik neki ez így megfelel :).
Köszi a válaszokat!
Szia!Nekem 8 hetes korától este 9-reggel 9-ig aludt, és nappal 5* szopizott!De komlikált volt a szopink, és csaka zsírosabb dúsabb tejet kapta, szerintem ezért evett ilyen kevésszer!
Fél éves koráig vol tez így, meert amikor elkezdtük a hozzátápit,onnantól 14 hós koráig nem aludt végig talán csak vagy 5 éjjelt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!