9 hónapos anyatejes babák este kb mekkora adagot szopiznak és mikor ébrednek újra szopizni éjszaka?
Figyelt kérdés
Mivel a 8 órai fekvés után 10-11-kor már felébred és csak a cici kell, gyanakodni kezdtem, hogy keveset eszik lefekvés előtt. Kölcsönkaptunk egy mérleget, hát, jól sejtettem: 130-140ml... 5 perc és utána már ül fel és birkózik velem, ha vissza próbálom édesgetni a cicire. Kéne rásegíteni tápszerrel???2010. júl. 30. 20:42
1/3 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam 8 és fél hónapos. 8 körül alszik el és éjfél-1 körül ébred először. Azután reggel 7-ig alszik. Soha nem mértem mennyit eszik.
2/3 anonim válasza:
Kislányom 1 hét múlva lesz 9 hónapos. Szopizik, de kb másfél hete átálltam arra, hogy este lefekvés előtt tápszert kap. A szopit már régen nem mérem, így nem tudom, mennyit ehet, de az tuti, hogy a tejcsim már lényegesen kevesebb. Szóval este kap 250 ml babatejet (Nestlé Beba) és reggel 5-6-ig bírja. Akkor szopizik egy kicsit és visszaalszik 8-ig. Aztán megint szopi reggelire + egyszer napközben valamikor, amikor igényli.
3/3 anonim válasza:
Én sosem mértem, de amikor elkezdett korán ébredni éjjel, akkor elkezdtünk neki fürdés előtt Sinlac pépet adni, attól kicsit jóllakottabb. Alvás előtt szopizik, és kb. 1-2 körül ébred általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!