Átaludta az éjszaka egy részét legalább mikor tápszerpótlás is kellett? Vagy nem volt összefüggés?
Először is nem értem miért nem válaszolt senki...
Amikor pótolnom kellett éjszaka akkor mindig tovább aludt a kisfiam mintha csak cicizés uán félig éhesen tettem le aludni. De ha pótolod akkor csak egyre kevesebb tejed lesz... Igyál sok folyadékot és hagyd tovább cicin a babádat, hogy stimuláljon. Nekem mikor megeléltem (2 hónapja), hogy fogy a tejem és egyre többet hozzá kell pótolni akkor azt csináltam, hogy nem pótoltam hanem mindig cicire tettem amikor kérte. 3 napig úgy "evett", hogy 30perc szopizás aztán 40 perc múlva megint. Viszont így éjjel csak 1x kelt fel enni és 3 nap után annyi tejem lett, hogy azóta sem kellett pótolni, átalussza az éjszakát és nappal is 3 óránként eszik. De ehez inni-inni-inni! Napi min 2,5 liter!
Köszönöm hogy válaszoltál. Én is furcsállottam hogy nem válaszolt senki, mert úgy tudom nagyon sokak pótolnak estére. Próbálok mindent és 2-3 napig óránként volt cicin, de nem lett több tej. (van 2 kicsim még rajta kívül segítségem meg zéró)úgyhogy sajnos nem tudtam tovább csinálni ezt hogy folyton etetem, mivel ott a másik kettő akit el kell látni.
De közben adtam estére pótlást de nem aludt tőle se tovább se jobban úgyhogy ez számunkra nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!